24 Yılda 27. Şampiyonluk

Kayseri futbol camiasının güler yüzü ile sevilen ismi olan duayyen spor adamı 24. antrenörlük yılında 27. şampiyonluğa adını yazdırdı.

Kayseri Futbolunun önemli isimlerinden deneyimli futbol adamı ve antrenör Yaşar Kara oğlan, başarılarına bir yenisini ekledi. 24 Yıldır Kayseri’de bir çok önemli kulüpte antrönörlük yapan Karaoğlan, bu sezon 27. şampiyonluğuna imza attı. Kayseri’in önemli
kulüplerinde çalışan ve yetiştirdiği oyuncular ile hem ilimiz futboluna hem de ülke futboluna bir çok yıldız isim kazandıran Antrenör Yaşar Karaoğlan, son dönemde Kocasinan Şimşeksor’un alt yapısında başarılı sezonlar geçirerek önemli yıldızlar yetiştirmeye devam ediyor.

Bu sezon Kocasinan Şimşekspor U-15 takımı ile yine şampiyonluk kazanan Yaşar Karaoğlan 24 yıllık kariyerinde 27. şampiyonluğunualarak ulaşılması zor bir başarıya imza atmış oldu. Hemen hemen her kategoride şampiyonluk yaşaması ile bilinen Karaoğlan’ın takımı bu sezon final maçında güçlü Erkiletspor’u penaltılar sonucunda saf dışı bırakarak şampiyonluk ipini göğüsledi. Yaşar Karaoğlan’ın öğrencileri bu sezon U-15 Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi temsil edecek. Amatör Küme’de babacan tavırları, güler yüzü ile sevilen ve saygı duyulan duayyen hocaların başında gelen Yaşar Karaoğlan’ın dikkat çeken başarısı önemüzdeki sezonlarda şampiyonluk sayısının da artacağını şimdiden gösteriyor.

yaşar kara Kocasinan Şimşekspor u-15 Erkiletspor