AK Parti'de Büyük Gün

Bu büyük toplantının başkanlığını ise AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş yapacak. Cumhur İttifakı adaylarının açıklanacağı toplantıya MHP'de tam kadro destek verecek. Develi haricinde mevcut isimlerle yol yürünecek

Mevcutlarla devam kararı

AK Parti’de aylardır beklenen açıklama yarın yapılacak. Kayseri’de büyükşehir dahil 17 belediyeden 5’i MHP’den olurken, 12 belediye başkanı ise AK Parti’den seçime girecek. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Memduh Büyükkılıç’ın açıklanmasının ardından haftalardır beklenen 11 belediye başkan adayının ismi bugün AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş’ın başkanlık edeceği toplantıda açıklanacak. Bir tek değişim ise Develi’de yaşanacak. Ak Parti mevcut belediye başkanlarıyla “Yola Devam” kararını yarın saat 13:00’da düzenlenecek toplantıda açıklayacak. Toplantı Talas yolu üzerindeki Erciyes Kültür Merkezinde yapılacak.

Sadece Develi değişti!

Ak Parti’de beklenen gün geldi çattı. Aday isimleri bugün açıklanacak. Kayseri genelinde 11 belediye başkan adayının ismini açıklayacak olan AK Parti bir tek Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ile yola devam etmeme kararı aldı. Yapılan anketler sonucu Mehmet Cabbar isminden vazgeçen Ak Parti, Develi’de sevilen isimlerden ve Devlet Hastanesi eski müdürlerinden Adem Şengül ismini açıklayacak. İyi bir teşkilatçı olan Adem Şengül’ün sadece Ak Parti’nin değil, Cumhur İttifakı’nın adayı olarak Develi’de yeniden kazanması hedefleniyor.