Akar: Terörü Lanetliyoruz!

AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, " Filistin'deki terör faaliyetlerini şiddetle lanetliyoruz' dedi.

Filistin'e destek yürüyüşünde konuşan Eski Milli Savunma Bakanı, AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, “Bizim milletimiz asil bir millet. Biz nerede haksızlık, hukuksuzluk varsa onlara her zaman karşı çıktık. Filistin’deki katliama da şiddetle karşı çıkıyoruz. Biz bir taraftan kendi ülkemizdeki teröristlerle uğraşırken, diğer taraftan da Filistin’deki terör faaliyetlerini şiddetle lanetliyoruz” dedi.

İsrail’in Filistin’e saldırılarına ‘dur’ demek ve teröre tepki göstermek için Milli İrade Platformu öncülüğündeki 308 sivil toplum kuruluşu yılın ilk sabahında ‘‘Şehitlerimize Rahmet, Filistin’e Destek, İsrail’e Lanet’ yürüyüşü gerçekleştirdi. Vatandaşlar sabah namazının ardından Galata Köprüsü’nde doğru yürüdü. Yürüyüşe, AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, İhlas Vakfı Başkanı Mahmut Kemal Aydın ve çok sayıda vatandaş katıldı. Namaz sonrası Ayasofya Meydanı'nda toplanan katılımcılar "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "İşbirlikçi hainler hesap verecek, katil İsrail hesap verecek", "Katil İsrail Filistin'den defol", "Kanımız canımız feda olsun Aksa'ya", "Hamas’a selam direnişe devam" sloganları attı.

" Filistin’deki terör faaliyetlerini şiddetle lanetliyoruz”
‘Şehitlerimize Rahmet, Filistin’e Destek İsrail’e Lanet’ yürüyüşünde konuşan Eski Milli Savunma Bakanı, AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, “Bizim milletimiz asil bir millet. Biz nerede haksızlık, hukuksuzluk varsa onlara her zaman karşı çıktık. Filistin’deki katliama da şiddetli karşı çıkıyoruz. Biz bir taraftan kendi ülkemizdeki teröristlerle uğraşırken, diğer taraftan da Filistin’deki terör faaliyetlerini şiddetle lanetliyoruz. Oradaki yönetimi, başta Netanyahu olmak üzere yönetimindeki terörizmi, katliamın ve soykırım bir an önce son bulması için elimizden gelen neyse bugüne kadar yaptık, yapıyoruz. Şu anda da bu suskun yönetimlere karşı bütün İstanbul ayakta. Maalesef Avrupa’da, Amerika’da yönetimler suskun. Bizler Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde alınan tedbirlerle, uluslararası hukuk çerçevesinde yapılabilecek ne varsa bunları yaptık. Diğer taraftan da vatandaşlarımız bugün buraya toplanmak suretiyle milletimizin, 85 milyonun duygu ve düşüncelerini temsil ediyoruz. Bir an önce bu katliamın son bulmasını temenni ediyoruz. Biz aynı zamanda hudutlarımızın da emniyeti, güvenliği bakımından bildiğiniz gibi gece gündüz demeden terörle mücadelemizi sürdürüyoruz. İnşallah 40 yıldır başımıza musallat olan bu beladan da ülkemizi, milletimi kurtaracağız. Hudutlarımızın güvenliğini sağlayacağız. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Filistin’de hayatını kaybeden kardeşlerimize de rahmet diliyorum. Gerçekten bu milletin mensubu olmaktan gurur duyuyorum. Oradaki atalarımızın, yedi iklim, üç kıtada at koşturup istikrarı, barışı, huzuru sağlamak için gayret gösterdiğini ve onlardan aldığımız ilhamla bizde bugün ayağa kalkmak suretiyle bütün İstanbul vicdanımızın sesini bütün dünyayla paylaşıyoruz. Bir an önce akan kan dursun. Barış ve ateşkes sağlansın. Mazlum insanların hayatı kurtulsun” dedi.


 

hulusi akar hulusi akar nereli hulusi akar kimdir