Bahçeli'den Özel'e Tokat Gibi Yanıt!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in sözlerine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sert sözlerle karşılık verdi. 'Yalandan vergi alınsa bunlar iflas bayrağını çeker' diyen Bahçeli, "İkinci el siyasetlerin, defolu siyasi partilerin, yıkıcı düşünceleri hayal mahsulü bir ihtimaldir' diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in “Türkiye’de herkes eşittir fakat daha az eşittir” açıklamasına tepkiler çığ gibi büyüyor. MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin sert sözlerle eleştirdiği Özgür Özel’e tokat gibi bir yanıt geldi. Bahçeli, “İkinci el siyasetlerin, defolu siyasi partilerin, bununla mündemiç yıkıcı düşüncelerin, negatif duyguların
ülke ve millet hayrına bir değer üretmesi sadece hayal mahsulü bir ihtimaldir. Yalandan vergi alınsa iflas bayrağını çekecek kadar yüzsüz olanların ne duruşu duruştur, ne de sözü sözdür. Bunlara itibar edilmesi bizzat itibar kelimesinin mana ve muhteva açısından inkarıdır. Milliyetçi Hareket Partisi için siyasi namus abeste direniş değil, hakikate teslimiyet, millete hizmet ve mensubiyettir” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel MHP Lideri Devlet Bahçeli