Bakan Şimşek'i Ağırladık

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bir dizi ziyaret ve temaslar için şehrimize geldi.

Ekonominin başındaki isim olan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Kayseri’de ilk ziyaretini Vali Gökmen Çiçek’e  yaptı. Daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükılıç’ı ziyaret eden Bakan Şimşek buradan Organize Sanayi Bölgesine geçti. Sanayicilerle ekonomiyi konuşan ve bir anlamda ekonomi istişaresi yapan Bakan Şimşek Kayseri’de dolu dolu bir program geçirdi. 

Talas’ta bulunan Valilik Çalışma Ofisi’ne gelen Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet 
Şimşek , Vali Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Vali 
Yardımcısı Adnan Türkdamar, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hakan Dedebağı, İl 
Emniyet Müdürü Kâmil Karabörk ve protokol üyeleri tarafından karşılandı Valilik ziyaretinde ilk olarak, Valilik Şeref Defterini imzalayan Hazine ve Maliye Bakanı 
Mehmet Şimşek daha sonra makama geçti. Makamda gerçekleştirilen ziyarette Vali 
Çiçek, Bakan Şimşek’e ilimizdeki çalışmalar hakkında bilgi sunumunda bulunup, ilimize 
gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı memnuniyetlerini belirtti. Ziyaretin ardından Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, diğer programlarına katılmak üzere Valilikten ayrıldı. 

HAZİNE VE MALİYE BAKANI ŞİMŞEK’TEN BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’A ZİYARET
Hazine Ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.  Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret etti.Başkan Büyükkılıç, bir dizi ziyaret ve programlar kapsamında Kayseri’ye gelen Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’i Büyükşehir Belediyesi Başkanlık giriş kapısında çiçeklerle karşıladı.Ziyarette Bakan Şimşek’e, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, ilçe belediye başkanları ve beraberindeki kalabalık heyet eşlik etti.jeoloji tarihine ışık tutan 7,5 milyon yıllık fosillerin ayaklandırma çalışmalarının yer aldığı sergiyi ilgiyle inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Başkan Büyükkılıç, dünyanın jeolojik tarihine Kayseri’den ışık tuttuklarını belirterek, bilim insanlarının “Choerolophodon” diye belirlediği ve “Fillerin Atası” olarak nitelenen 7.5 milyon yıl öncesine ait bozulmamış fosilin, dünyadaki ilk ve tek örnek olarak dikkat çektiğini anlattı.Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek veberaberindeki heyet ile birlikte başkanlık makamına geçti.

 Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Büyükkılıç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bakan Şimşek’e kentte yapılan ve yapılacak olan hizmetler ve yatırımlar ile ilgili bilgi verdi. Büyükkılıç,“Şehrimizde ağırlamaktan onur duyduğumuz Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek’e hoş geldiniz diyorum. Hizmetten hizmete, yatırımdan yatırıma koşuyoruz. Dayanışma içerisinde çalışıyoruz” diye konuştu.Sanayi ve ticaret şehri Kayseri’nin önemine işaret eden Bakan Şimşek ise Başkan Büyükkılıç’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, tüm Kayseri halkına sevgilerini ve teşekkürlerini 
ilett

mehmet şimşek Gökmen Çiçek Memduh Büyükılıç Tuğgeneral Hakan Dedebağı Adnan Türkdamar Kâmil Karabörk