BAŞKAN ÜZÜM'LE DEVAM

Ak Parti İl Başkanı Fatih Üzüm'ün görevi bırakacak söylentileri Ankara'daki toplantıyla boşa çıktı.

Ak Parti’de seçim sonrası ortaya atılan iddialar Ankara’daki toplantıda boşa çıktı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile Ankara’daki toplantıya katılan Ak Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm; “Durmak yok yola devam” görüntüsü verdi. Teşkilat toplantısında bundan sonraki çalışmalar ile ilgili bilgiler veren Başkan Üzüm’ün il kongresine kadar görevinin başında olacağı öğrenildi.

Şaban Çopuroğlu’nun milletvekili adayı olmasından sonra göreve gelen ve iki seçim sürecinde de Kayseri’deki teşkilatın başında yer alan AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm için özellikle son dönemde “Görevini bırakacak veya genel merkez tarafından görevden alınacak” söylentileri Ankara’da yapılan toplantı ile boşa çıktı.
Ankara’da teşkilat toplantılarına katılan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda yer alan Başkan Fatih Üzüm’ün görevinin başında olduğu ve il kongresi yapılana kadarda görevine devam edeceği öğrenildi.
Ankara’ya teşkilat toplantısına Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve yönetim kurulu üyeleriyle giden Başkan Fatih Üzüm, Kayseri’deki çalışmalar ile ilgili genel merkez yönetimine bilgi aktardı. Genel Merkez yöneticileriyle de bire bir görüşmeler yapan ve bundan sonraki yol haritası ile ilgili istişarede bulunan Fatih Üzüm’ün Kayseri’de yeniden oyları artırmak için kolları sıvayacağı ve hummalı bir çalışma içerisine gireceği belirtiliyor.
Öte yandan Ak Parti’nin ülke genelinde oy kaybının masaya yatırıldığı toplantıda en az eleştirilen il olan Kayseri’de diğer illere nazaraten daha az oy kaybı yaşanmasının nedenlerinin de analiz edildiği ve buna göre çalışmaların yapılacağı belirtiliyor.
 

Fatih Üzüm Ak parti Memduh Büyükkılıç