"Ben gemileri yaktım  Artık geri dönüş yok"

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu Siyasi Kariyerinde İlk Kez Bu Denli Sert Bir Üslupla Net Konuştu.

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu , meclis üyeleri ve aileleriyle bir araya geldiği iftar programında çok önemli açıklamalarda bulundu. Palancıoğlu sert ve net bir şekilde bazı çevrelere gönderme yaptı. Siyasi kariyeri ile alakalı geri planda yorum yapanları hedef alan Palancıoğlu ; Herkes bunu net bir şekilde duysun ben gemileri yaktım artık geri dönüşü yok bundan sonra siyasette gidebileceğimiz noktaya kadar gideceğiz.” Dedi
Palancıoğlu siyasi kariyerinde belki de ilk kez böylesine sert bir üslupla çok net ifadeler kullanarak yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Bu dönem olmasa da önümüzdeki dönem ya da  önümüzdeki dönem ya da önümüzdeki dönem  bir şekilde çalışma imkanı yakalayacağız.
Çünkü ben gemileri yaktım onu söyleyeyim. Artık geri dönüşü yok bundan sonra siyasette gidebileceğimiz noktaya kadar gideceğiz.  Çünkü hakkımızda bir çok dedikodu çıkardılar  ”Bunun yüzü sert bu kendini ne zannediyor kaymakam mı zannediyor vali mi zannediyor?Bu işte gidecekmiş bırakacakmış  dediler bizde inadına yaptığımız projelerin reklamını en iyi şekilde bundan sonra yapacağız. Mütevazilikten anladıkları demek ki biraz ukalalık,  sert görünmek veya halkın içine inememek gibi düşünmüşler. Ama esnaf çocuğuyuz tırnaklarımızla bu noktalara geldik. Doçentliği BİZ bakkaldan satın almadık, Amerika’da doktora yaparak bu işleri aldık. Kim istiyorsa gelsin şehircilikle ilgili en iyi dersi biz veririz.”