Biz büyük bir aileyiz ve çözeceğiz

Çamlı 'Geçmişi konuşarak bugünü kurtaramayız, Sayın Bakanımız ve valimiz başta olmak üzere, belediye başkanlarımız, vekillerimiz, Sayın Ertekin ve bir çok iş insanımızla birlikte Kayserispor'un  özlenen günlere dönmesi için inanılmaz bir mücadele veriyoruz. Taraftarımızın desteğini her daim hissediyoruz, onların yüzünü güldüreceğiz'dedi.

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı Gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Genel Yayın Yönetmenimiz Canan Bayramla görüşen Çamlı “ Zoru kolaya dönüştürmek için müthiş bir mücadele veriyoruz. Bu kulübe dün de bugün de yarın da emek veren., verecek olan herkese teşekkür ediyorum. Bugün arkadaşlarımızla birlikte bu sorumluluu aldıysak bahane üretmeden işimize bakmak zorundayız. Geçmişi düşünerek günü kurtaramayız. CAS’ta bekleyen bir çok dosyayı çözüme kavuşturduk, hemen hemen her gün yeni bir dosya kapatıyoruz, taraftarımız rahat olsun çünkü biz güçlü bir aileyiz ve sorunların üstesinden geleceğiz, çözeceğiz”diye konuştu.
Başkan Çamlı “Kayseri’de değil ülkemizde ve yurt dışında yaşayan tüm hemşehrilerimizle birlikte Kayserispor seferberliği ilan etmiş durumdayız. Burada kocaman bir parantez açıp Sayın Bakanımız Mehmet Özhaseki’ye, eski bakanımız Hulusi Akar’a Sayın Valimiz’e, Memduh Başkan başta olmak üzere tüm belediye başkanlarımıza, Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Bakin Ertekin’e, vekilimiz Sayın Baki Ersoy’a, ismini sayamadığım bir çok iş insanına ve cefakar taraftarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum.

 

Bu kulübün sağlam temeller üzerine inşası için hepimiz elimizi değil taşın altına gövdemizi koyuyoruz, az kaldı Kayserispor’u hep birlikte düzlüğe çıkartacağız” ifadesini kullandı. Başkan Çamlı Samsunspor maçı öncesi de taraftara çağrıda bulunarak” Galatasaray maçında tribünleri hınca hınç dolduran taraftarımızın her zaman desteğine ihtiyacımız var, Samsunspor maçı da fazlasıyla önem verdiğimiz bir karşılaşma ve taraftarımızın yanımızda olması gücümüze güç katacaktır ”dedi.