Büyükkılıç'tan sevgi ve hediye dolu Sarız buluşması

Başkan Büyükkılıç'tan sevgi ve hediye dolu Sarız buluşması Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Sarızlı vatandaşlarla bir araya gelerek kucaklaştı. Sarızlı hemşehrilerinden büyük ilgi gören Büyükkılıç, 500 adet kombi ile 10 ton nohut tohumu dağıtımı gerçekleştirdi. Buluşmada Bakan Özhaseki ise telefon bağlantısı ise Sarızlılar'a Mayıs ayında TOKİ ihalesinin başlayacağı müjdesini verdi.

vurgusu yapan Başkan Büyükkılıç, şunları söyledi:

 

“Biz buraya propaganda yapmaya gelmedik, doğruları paylaşmaya geldik. Hakkı, hakikati konuşmaya geldik. Yerel seçim demek hizmet demek, eser demektir. Eğer Sarız’ımızı düşünüyorsak, Pınarbaşı’mızı düşünüyorsak, 16 ilçemizi büyükşehirle birlikte düşünüyorsak hizmetin yanında yer alacağız. Bugüne kadar Baki kardeşimle el ele, gönül gönle vermek suretiyle Sarız’ımızın hizmetkârı olduk. Ne dediyse yaptık. En ücra köşesine, yaylasına, mezrasına kadar yollarıyla, parklarıyla, halı sahalarıyla, asfaltıyla, başka hizmetleriyle ve Çöp Transfer İstasyonuyla, buradaki belediye hizmet binası inşallah yapılacak, aklınıza ne geliyorsa yaptık, yapacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Biz ne diyoruz? Eser belediyeciliği, laf değil icraat belediyeciliği.”

“İhtiyacı olan herkese doğal gaz kombisi vereceğiz”

Büyükkılıç, birlik, beraberlik mesajı vererek, “Bize birlik yakışır, bize beraberlik yakışır. El ele, gönül gönle biriz, beraberiz. Birlikte bereket var, ayrılıkta azap var. Bu bir hizmet işi, Sarız’ımızın gönül insanlarının hizmete ihtiyacı var. Ne gerekiyorsa bugüne kadar yaptık, bundan sonra da yapacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Biz ne söz verdiysek onu yaparız. Doğal gaz diyorduk, herkes dalga geçiyordu ama çok şükür verdiğimiz sözde durduk mu? Kombi, ihtiyacı olan herkese doğal gaz kombisi vereceğiz. Biz sizleri seviyoruz” diye konuştu.

vurguladı ve “Allah kendisinden razı olsun. Bugün de razı olsun, yarın da razı olsun” diyerek tecrübeleri gelecek 5 yılda da yine Sarız’ı hizmetlerle buluşturmak amacında olduklarını kaydetti.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile görüşmesinde Sarız için Mayıs ayında TOKİ ihalesinin gerçekleştirileceği müjdesini verdiğini bildiren Ersoy, TOKİ konutlarının Sarız’a hayırlı olması temennisinde bulundu.

AK Parti Sarız İlçe Başkanı Hulusi Kara da vatandaşlara hoş geldiniz diyerek teşekkür etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Sarız İlçe Başkanı Nurullah Tapan ise katılım sağlayan herkese tek tek teşekkür ederek, buluşmadaki tablonun, seçimlerin ne derece iyi geçeceğinin göstergesi olduğunu ifade etti.

Buluşmada Başkan Büyükkılıç, Sarızlı vatandaşlarla tek tek tokalaşarak nohut tohumu ve kombinin dağıtımını gerçekleştirdi.