chp'li murat molu, esnafla buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Murat Molu, seçime sayılı günler kala yaptığı ziyaretlerde esnafların sorunlarını dinledi .

CHP Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Murat Molu, seçim çalışmaları kapsamında kentin dört bir yanını gezmeye devam ediyor. İsminin aday olarak açıklandığı günden bu yana kesintisiz olarak kırsal ilçeler ve merkez ilçelerde hakla buluşan Murat Molu, toplumun her kesiminin artan enflasyon oranları ve giderek derinleşen ekonomik krizden olumsuz etkilendiğine dikkat çekti. Murat Molu, kentteki AVM, Kazancılar Çarşısı ve Kapalı Çarşıyı bir kez daha ziyaret etti.

Buralarda hem esnaf, hem de çarşıyı gezen halkla buluşan Murat Molu, sorunları dinledi. Molu’nun yaptığı ziyarete CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç ile Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin’de eşlik etti. Yaptığı ziyaretler sonrası bir değerlendirmede bulunan CHP Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Murat Molu, “Esnaflarımız ile yaptığımız görüşmelerde halkın alım gücü düştüğü için alışveriş imkanının da olmadığını söylediler. Vatandaşlarımızı ise çarşı ve pazara ceplerindeki cüzi miktardaki para ile giderek ihtiyaçlarından gıdım gıdım aldıklarını söylediler. Bu gelişen yeni yüzyılda acı bir gerçektir.” dedi. 
Öte yandan Murat Molu, CHP kayseri İl Başkanlığı binasında gerçekleşen İlçe Başkanları toplantısına da katıldı.