CHP'liler Pınarbaşı Ve Sarız'da İstişare Yaptı

CHP Genel Merkez yöneticileri Kayseri ve Felahiye ziyaretlerinden sonra Pınarbaşı ve Sarız ilçe ziyaretlerinde bulundu.

CHP Yerel Yönetimler ve Dirençli Kentlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek ile Parti Meclisi üyesi Bülent Ecevit Keleş, Pınarbaşı ve Sarız halkıyla istişarede bulunup halkçı belediyeciliğinin önemine değindi.

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, bu ziyaretle ilgili şu bilgileri verdi:
“Yerel Yönetimler ve Dirençli Kentlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn. Gökan Zeybek ve PM Üyemiz Sn. Bülent Ecevit Keleş, Pınarbaşı’mızın Seçilmiş Belediye Başkanı Sn. Deniz Yağan, İlçe Başkanımız Sn. Eser Çetinkaya, il başkan yardımcılarımız, belediye başkanlarımız ve belediye meclis üyelerimiz ile Pınarbaşı’ndayız.

Esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek 2 Haziran seçimleri üzerine görüş ve düşüncelerini aldık. Onlar her şeyin farkında...


Ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar baharın gelişini engelleyemeyecekler! Türkiye’de başlattığımız değişim rüzgârı Pınarbaşı’nda da esecek, Sn. Deniz Yağan Başkanımız 2 Haziran’da tekrar kazanacak.

Halkçı belediyeciliği ve hizmeti Pınarbaşılı hemşerilerimiz ile buluşturacağız.
Yerel Yönetimler ve Dirençli Kentlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn. Gökan Zeybek ve PM Üyemiz Sn. Bülent Ecevit Keleş ile Baba Ocağım Sarız’dayız.

İlçe Başkanımız Sn. Mehmet Arslan, il başkan yardımcılarımız, belediye başkanlarımız ve belediye meclis üyelerimiz ile bir araya gelerek yerel seçimleri ve ülke gündemini değerlendirdik.


Yerel Yönetimler ve Dirençli Kentlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn. Gökan Zeybek ve PM Üyemiz Sn. Bülent Ecevit Keleş ile Sarız Belediye Başkanımız Sn. Ömer Faruk Eroğlu’nu ziyaret ettik. Başkanımıza tekrar hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor, başarılar diliyoruz”