Çiçek: En büyük şeref olacak

Vali Gökmen Çiçek, 6 Şubat'ta yaşanan deprem felaketlerinden sonra bölgede yaptığı görevi anımsatarak, 'Ben asıl teşekkürü Kayseri'ye etmek zorundayım. 1 yıldır buradayım. Her gün çok büyük gurur duydum. Kayseri Valisi olmak hayatım boyunca taşıyacağım en büyük şeref olacak. Koca bir Kayseri var arkanızda' dedi.

Vali Gökmen Çiçek, Kayseri Ticaret Odası Meclis toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Kayseri halkının deprem bölgesine yaptığı yardımları hatırlatan Vali Çiçek, bugün Kahramanmaraş’ta Kayseri sevgisini herkesin görmesinin mümkün olduğuna dikkat çekti. Vali Çiçek, konuşmasında Kayseri’ye defalarca teşekkür ederek, şunları söyledi;

BURADA DERTLEŞİYORUZ

“ İçimizi döktüğümüz, dertleşebildiğimiz kamuoyuna bazı bilgiler verebildiğimiz bir platform haline dönüşüyor. O yüzden burada olmayı çok önemsiyorum. Çünkü Ticaret Odasının toplantılarını sadece burada toplantıda olanlar değil, buradan dalga dalga kamuoyuna yayıldığını biliyorum. Davetleriniz il valisi olarak benim için önemli. Diğer siyasi ve kamu görevlileri için çok önemli olduğunu belirtmek istiyorum.”

KAYSERİ YAĞMUR OLDU

Deprem bölgesine Koordinatör Vali olarak atandıktan sonra yaşadıklarını paylaşan Vali Çiçek, “Çanakkale Ruhu, 15 Temmuz’da yaşadığımız olay aslında kaybolmuyor. Millet bir kriz anında, bir felaket anında tekrar eski ruhuna dönüyor. Yaşadığımız sadece afet falan değildi. Milletin birlik ve beraberlik içerisinde yaptığıydı. Ama ben asıl teşekkürü Kayseri’ye etmek zorundayım.1 yıldır buradayım. Her gün çok büyük gurur duydum. Kayseri Valisi olmak hayatım boyunca taşıyacağım en büyük şeref olacak. Deprem bölgesinde bu duyduğunuz gurur bin kat artıyor. Koca bir Kayseri var arkanızda. Sizden bir şey istenince o kadar rahatsınız ki. Kayseri’yi ararım buraya yığar diyorsunuz. Kayseri’de yağmur oluyor, oraya yağıyor. Bugün Kahramanmaraş’ta Kayseri sevgisini herkesin görmesi mümkün. “ diye konuştu.

ÇARŞILAR MORELLERİ DÜZELTTİ

Deprem bölgesinde kurulan çarşıların moralleri düzelttiğinin altını çizen Vali Gökmen Çiçek, “Şehirlerde insanların dertleştikleri, buluşma yeri olarak kullanıldı. Katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum. Oranın tefrişinde, oradaki işyerlerinin yapılmasında bizzat gelerek çok büyük destekler oldu” ifadelerini kullandı. Yapılan konuşmaların ardından Vali Gökmen Çiçek’e ipek seccade hediye edildi.