CINGI AÇIKLADI: FUAR İŞE YARADI, BİN 117 KİŞİ İŞ BULDU

Kayseri Valiliği öncülüğünde gerçekleştirilen Kayseri İstihdam Fuarıyla ilgili yaşanan gelişme kamuoyunda takdir topladı.

20 binden fazla vatandaşın katıldığı ve 10 binden fazla iş görüşmesi yapılan fuarda bin 117 kişinin kesin olarak işe yerleştirildiğini kaydeden Ak Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, istihdam fuarının amacına ulaştığını belirterek müjdeli haberi sosyal medya hesabından şöyle verdi:
“Kayseri İstihdam Fuarı 1 kişiye bile iş imkânı sağlarsa maksadına ulaşmış olur diye düşünürken olumlu bir başarı elde edildi! Başta Sn.  Valimiz Gökmen Çicek_ve @ Baskan Memduh Büyükkılıç Başkan sonra İŞKUR’da, Kayseri OSB ve emeğini ekonomiye sunan çalışan kardeşlerimize teşekkür ediyorum.”
GÖKMEN ÇİÇEK: “HAYIRLI OLSUN “
“Kayseri Valiliğimizin liderliğinde, Belediyemiz, İşkur İl Müdürlüğümüz, ilçe Belediyelerimiz ve Kaymakamlıklarımız işbirliğiyle, Organize Sanayi Bölgemiz ev sahipliğinde 14-15 Mayıslarında tarihte gerçekleştirmiş olduğumuz ve 200 Büyükşehir işletmemizin stant katıldığı, 20.632 vatandaşımızın fuarlarından giriş yaptığı ve 10.315 kişinin ön iş görüşmesinin yapıldığı Kayseri İstihdam Fuarımız sonucu 1.117 vatandaşımızın kesin iş alımları istihdamlarının sağlandığını büyük bir mutlulukla öğrendik. Emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ediyor, iş ve ekmek sahibi olan devamlılığımızı tebrik ediyorum.  Allah emeklerinizin karşılığını versin ve her zaman yolunuzu açık etsin inşallah”
 

murat cahid cıngı murat cahid cıngı ailesi murat cahid cıngı son haberler Memduh Büyükkılıç GÖKMEN ÇİÇEK