CINGI'DAN TEKİN'E ZİYARET VE DAVET 

AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e, ziyarette bulundu.

Ziyarete yönelik açıklamada bulunan Cıngı, Kayseri’nin genel eğitim meseleleri ve özellikle de mesleki ve teknik eğitim konusunda görüşme yaptıklarını söyledi. 
Görüşmenin içeriğiyle ilgili bilgilendirmede bulunan Cıngı, Tekin’in Kayseri’deki eğitim sahasında olan ihtiyaçların karşılanacağını, yürütülen mesleki eğitim okullarındaki projelere destek vereceğini söyledi.
Cıngı’dan Tekin’e çalıştay daveti 
AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı Bakan Tekin’i Kayseri’de gerçekleşecek olan çalıştaya davet etti .  Tekin’den olumlu yanıt aldığını söyleyen Cıngı,  “Bakanımızın müsteşarlık günlerinde yaptığı mesleki eğitim hamleleri bugün meyvelerini vermeye başlamış ve gençlerimizin teknik manada yetişmesine önemli katkılar sağlamış bulunmaktadır. Kendileri bu sahaya yoğun gayret sarf ettiği için şehrimizde yaptığımız mesleki eğitim çalışmalarına da büyük ilgi göstermekte. Bu kapsamda kendilerinin şehrimizdeki Çalıştay davetimize verdiği müsbet cevap da bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir.” ifadelerini kullandı.
Cıngı’nın paylaşımının devamında şu ifadeler yer aldı: 
“Milli Eğitim Bakanımız Sn. Yusuf Tekin ile Kayserimizin genel eğitim meseleleri ve özellikle de mesleki ve teknik eğitim konusunda yaptığımız görüşme çok faydalı geçti. Hem şehrimizdeki eğitim sahasında olan ihtiyaçlarımızın karşılanacağı müjdesi, hem Sn.Bakanımızın yürütülen mesleki eğitim okullarındaki projelere desteği, hem de yapacağımız Mesleki ve Teknik Eğitim Çalıştayına katkıları önümüzdeki günlere ışık tutacak. 
 

murat cahid cıngı murat cahid cıngı son haberler Yusuf Tekin