Çolakbayrakdar'dan kentsel dönüşümde tarihi hamle

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Argıncık için Milli Emlak'tan kentsel dönüşüm rezerv alanı olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığından onayın çıktığını ve protokol yapma aşamasına geldiklerini belirterek, büyük bir alanda kentsel dönüşümün temellerini atacaklarının müjdesini verdi.

çözeceğiz. Çünkü 3 bin 59 aileye sıcak yuvalarını teslim etmiş bir belediye başkanı olarak Argıncıkta da bu başarıyı elde edebilmektir. Bu noktada güzel bir haberi paylaşmak isterim. Argıncık için rezerv alanı olarak İlçe Jandarma’nın bulunduğu yerde boş alan vardı. Bu boş alanın bir kısmını Argıncık kentsel dönüşüm alanı olarak önceki dönem İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ile görüşmüştüm ve yapmış olduğumuz görüşme neticesinde müjdemizi duyurmuştuk. Ardından Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Sayın Arif Çetin ile istişarelerde bulunduk ve son olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin girişimiyle daha hızlı yol kat ettik. Milli Emlak’tan kentsel dönüşüm rezerv alanı olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığından onayı çıktı ve jandarma ile protokol yapma aşamasına geldik. İnşallah en yakın zamanda protokol yapacağız ve orası Argıncık kentsel dönüşüm için rezerv alanı olacak. Hayırlı olsun. Emeği geçen başta Sayın Bakanlarımız ve Sayın Paşamız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Yaptığımız dönüşümle vatandaşlarımız özellikle çocuklarımız ve gençlerimiz, daha güzel şartlarda yaşayacaklar ve geleceğe daha iyi hazırlanmış olacaklar. Bizim derdimiz, geleceğimizin teminatı yavrularımızdır” ifadelerine yer verdi.

“KARARLIYIZ. ARGINCIK’IN KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ TAMAMLANACAK!”

Başkan Çolakbayrakdar, “Kararlıyız. Argıncık’ın kentsel dönüşümü tamamlanacak! Diğer dönüşümlerdeki gibi Argıncık bölgesinde de sonuç alana kadar, bu işin peşindeyiz ve ısrarlıyız” diyerek sözlerini noktaladı.