Elitaş'a Coşkulu Karşılama!

Ak Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Tomarza mitinginden sonra İncesu'ya geçti. İncesu'da coşkulu toplulukça karşılanan Elitaş, 'İncesulu hemşehrilerimle unutamayacağımız bir iftar gerçekleştirdik' dedi.

Önceki gün Kayseri’ye gelen ve Tomarza’da coşkulu topluluğa hitap eden Ak Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Kayseri’nin İncesu ilçesinde de benzer tabloyu görünce mutluluğunu gizleyemedi. Kayseri’deki bu coşkunun sandığa yansıyacağını belirten Elitaş, “bir destan daha yazacağız” dedi.
Elitaş şunları söyledi:
“İncesulu hemşehrilerimle unutamayacağımız bir iftar gerçekleştirdik.
Salona sığmayan bir kalabalıkla iftarımızı eda etmenin yanı sıra, kardeşlerimle 31 Mart günü tekrardan ve yeniden #GerçekBelediyecilik için #durmakyok #yoladevam demenin coşkulu heyecanını yaşadık.
Biliyoruz ki Kayseri’m, her zaman olduğu gibi bugün de Lideri Recep Tayyip Erdoğan’ı ve bizleri mahcup etmeyecek, bu kutlu yürüyüşte tekrardan destan yazacaktır. Kıymetli hemşehrilerimle mübarek ramazan ayımızın 17. günü iftarında bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık. Bizlere bu vesileyle ev sahipliği yapan ve kıymetli yol arkadaşlarımızla bizleri buluşturan İncesu Belediye Başkanı ve  Sn. Mustafa İlmek ve İncesu İlçe Başkanımız Sn. Mehmet Koç’a teşekkür ediyorum.
Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin. Tuttuğumuz oruçları, ettiğimiz duaları dergah-ı izzetinde kabul buyursun…
31 Mart akşamı bizlere bayram arifesinde demokrasi bayramı yaşamayı nasip etsin” 
 

mustafa elitaş mustafa elitaş kimdir mustafa elitaş nereli mustafa elitaş kaç yaşında mustafa elitaş tbmm