Elitaş: Kayseri Şeker Göğsümüzü Kabartıyor

Ak Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş; 'Türkiye'nin en büyüğü konumuna ulaşan Kayseri Şeker, göğsümüzü kabartıyor' dedi.

69. kampanya döneminin hızla devam eden Kayseri Şeker’e inceleme ziyaretinde bulunan , Ak Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, fabrika yönetimi ve çalışanlarıyla bir süre sohbet etti.

Ziyarette Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Ak Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay konuşmasında: ‘Sayın Genel Başkan Vekilim, 2011 yılından beri göstermiş olduğunuz yakın ilgiden samimiyetten ve destekten dolayı gerçekten teşekkür ediyorum. Kayseri'nin gururu, değeri bu güzide kuruluşa sahip çıkmak için uğraşıyorsunuz. Çiftçimizi, çalışanımızı seviyorsunuz. Sorunlarına çözüm bulma konusunda bize yardımcı oluyorsunuz onun için tekrardan teşekkürlerimi ifade ediyorum” dedi

Elitaş, “Kayseri Şeker’in çalışanları ve yönetimini tebrik ediyorum”
Kayseri Şeker çalışanları ve yönetiminden övgüyle bahseden Elitaş: “ Sizlerin sayesinde Türkiye’nin en büyüğü haline gelen Kayseri Şeker bizim göğsümüzü kabartıyor. Bu vesileyle Kayseri Şeker’in her çalışanını, Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ve yönetim kurulu üyelerini özellikle tebrik ediyorum” dedi