Erciyes Anadolu Holding'ten Storısh Hizmeti…

Erciyes Anadolu Holding bir ilke daha imza attı. Holding 40 bine yakın üreticiye hizmet verecek olan, elektronik ticaret sitesi STORISH'u açılışını gerçekleştirdi. 

Erciyes Anadolu Holding Ceo’su Alparslan Baki Ertekin, bu önemli hizmet ile ilgili şu bilgileri verdi:

“Türkiye’nin en büyük mobilya markası İstikbal, ikinci en büyük mobilya markası Bellona ve dördüncü en büyük mobilya  markası Mondihome’u bünyesinde bulunduran Erciyes Anadolu Holding olarak 81 il hemen hemen bütün büyük ilçelere yayılmış 2000’e yakın bayi ağımız ile kendi tasarımımız olan ürünlerimizin satışına devam ediyoruz. 

Güzel ülkemizde 40 bine yakın küçük ve orta ölçekli mobilya üreticisi var. Holding olarak küçük mobilya üreticilerinin ürünlerini e-ticaret ve deneyim mağazacılığı üzerinden tüketicilerle buluşturacağımız elektronik ticaret sitemiz STORISH’i açtık. Tüm mobilya üreticisi KOBİ’lerimize hayırlı olsun

Storish markamız Atatürk filminin yayınlandığı toplam 164 adet salonda  (50 kişi ve üzeri salonlara reklam girdik) 17-23 ve 24-30 Kasım tarihlerinde 2 hafta yayında olacak şekilde aşağıdaki filmimizi yayınlayarak marka lansmanına başladı. Yolumuz açık olsun”
 

Erciyes Anadolu Holding Alparslan Baki Ertekin Storish