GAZETECİLERE YEŞİL PASAPORTU GÜNDEME GETİRDİ

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, güçlü Türkiye için güçlü medyanın önemine işaret etti.

8. Anadolu Medya Ödül törenine katılan MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, bir kez daha Gazetecilere Yeşil Pasaport verilmesi konusunu gündeme getirdi.

Türkiye’nin lider ülke ve Süper Güç olma yolunda güçlü bir medya diplomasisine ihtiyaç duyacağına işaret eden ve ilk kez kendisi tarafından gündeme getirilen gazetecilere yeşil pasaport verilmesi konusuna yeniden değinen MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, güçlü Türkiye için güçlü medyanın gerekliliğini dile getirdi.
Medya ödülleri töreninde emeği geçenlere teşekkür eden Özdemir açıklamasını şöyle sürdürdü: 

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle, Anadolu Yayıncılar Federasyonu tarafından düzenlenen 8. Anadolu Medya Ödül Töreni'ne katılarak ödül alan gazetecilere tebriklerimizi ilettik. Medyanın güçlü ve gür sesi olma yolunda son derece gayretli çalışmalar gerçekleştiren Anadolu Yayıncılar Federasyonu Genel Başkanı Sayın Sinan Burhan'ı belirtiyor, bundan sonraki üyelerde kendilerini destekliyoruz.
Bu vesileyle, Milliyetçi Hareket Partisi olarak daha önce meslekte 15 yılını doldurmuş ve kabul edilecek kanunla düzenlenen şartları sağlayan gazetecilerimizin yeşil pasaport alabilmesinin sağlanması teklifimizin arkasında olduğumuzu da yineliyoruz. Türkiye, lider ülke ve süper güç olma yolunda güçlü bir medya diplomasisine resmi ve sivil unsurlarıyla sahip olabilmeli, bu yolda da gazetecilerimizin mesleki imkanları mutlaka geliştirilmelidir.”
 

ismail özdemir ismail özdemir mhp mhp gazetecilere yeşil pasaport