Gözler 15 Ocak'a Çevrildi

Ak Parti belediye başkan adaylarının isimlerini 15 Ocak'ta yapılacak toplantıda açıklamayı planlıyor.

Seçim çalışmalarını sürdüren Ak Parti, belediye başkan adayı tanıtım toplantısını 15 Ocak 2024 Pazartesi günü yapmayı planlıyor. Ak Parti aday isimlerini açıkladıktan sonra ise şubat başı itibariyle meydanlara inecek.

Daha önce belediye başkan adaylarını açıklamayı planlayan ancak 12 şehit haberinin ardından programda ertelemeye giden AK Parti’nin yeni yol haritası 15 Ocak olarak belirlendi.
Öncelikle aralarında İstanbul, Ankara ve Kayseri’nin de yer aldığı 30 büyükşehir belediye başkan adayını görkemli bir törende açıklamayı planlayan AK Parti 15 Ocak Pazartesi günü yapacağı bu toplantının ardından yavaş yavaş alanlara inmeye başlayacak…
Ay sonuna kadar 30 belediye başkan adayının yanı sıra diğer il ve ilçe belediye başkan adaylarını da açıklamayı planlayan Ak Parti’de Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın şubat başı itibariyle 50 ilde 50 açılış programıyla meydanlara ineceği öğrenildi.

15 Ocak Sembolik Önem Taşıyor
Ak Parti’de aday tanıtım toplantısının 15 Ocak’ta yapılması farklı bir anlam ve önem kazandı. Aday tanıtım toplantısının Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığını açıkladığı tarih olan 15 Ocak'ta yapılması simgesel bir değer olarak görülüyor.