HELAL OYLARIMIZI GASP ETTİRMEYECEĞİZ

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Pınarbaşı'nda alınan seçim kararının ardından net ve sert konuştu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Pınarbaşı ilçesinde alınan “Seçim İptal” kararının ardından yaptığı açıklamada, demokrasi çağrısı yaptı. Özdemir: “İtiraz ve mücadelemiz sonuç vermiş, Pınarbaşı’nda seçimlerin yenilenmesi kararı alınmıştır. Seçimler 2 Haziran 2024’te yenilenecektir. Pınarbaşı konusunda MHP milletimizin helal oylarını gasp ettirmeyecektir.” dedi

MHP Genel Başkan Yardımcısı Özdemir sözlerini şöyle sürdürdü:

“Yandaşlık tam olarak budur. Mide bulandırıcı halin en açık tezahürüdür. Bu tiplemeler CHP’li üyelerin oy çuvallarını çaldığını söylemez, milletvekilimize ve belediye başkanımıza terörist edasıyla seçim kurulunda fiziki ve sözlü saldırıldığını söylemez, seçim kurulunda görevli bazı isimlerin yine sadece CHP’lilerin olduğu odada oy pusulalarının yer aldığı mühürsüz ağzı açık çuvalların hesabının verilemediğine ise hiç değinmez… Sizin gibilere rağmen Pınarbaşılı hemşerilerimizin iradesiyle eze eze o seçimleri nasıl alacağız göreceksiniz.

İtiraz ve mücadelemiz sonuç vermiş, Pınarbaşı’nda seçimlerin yenilenmesi kararı alınmıştır. Seçimler 2 Haziran 2024’te yenilenecektir.

Sayın Kılıçdaroğlu,

Bu yersiz açıklamanızda geçen çağrıyı Pınarbaşı’nda helal oylarımızı çalarken yakalanan ve sizi de son kongrenizde para karşılığı satan CHP’lilere yapmanız daha ahlaklı, ölçülü ve doğru bir tutum olur. 

Geriye nasıl bir parti bıraktınız ki bu kadar ahlaki çöküntü oluşturdunuz! Siz sadece bu meseleye emekliliğinizi ayırırsanız kendinize de iyilik etmiş olursunuz. 

Pınarbaşı konusunda MHP milletimizin helal oylarını gasp ettirmeyecektir.”