Hürmetçi'de Utandıran Görüntü

Kayseri'nin önde gelen turizm merkezlerinden olan Hürmetçi Çiftliği'nde yol ortasında at ölüsü bulunması herkesin tepkisine neden oldu.

Yılki atlarıyla ünlü bölgede böylesine nahoş görüntü yaşanması  tepkilere neden oldu Vatandaş yetkililere ateş püskürdü. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatılması bekleniyor .

Yılki atları, dünyaca ünlü kuşları ve sazlığı ile dünyanın dikkatini çeken ve turizmde merkez haline gelen Hacılar ilçesine  bağlı Hürmetçi Çiftliği'nde ana yol ortasında, asfaltın üzerinde at olüsü bulunması ve çevredeki köpeklerin bu leşi yeme görüntüleri gündeme bomda gibi düştü. 


Yılkı altlarından ciddi turizm gelirleri elde edenler başta olmak üzere yetkililerin durum karşısında hiç bir çalışma yapmaması ise tepkileri beraberinde getirdi. Yol ortasında bu çağda utanç verici görüntünün olması ise vatandaşların ve bölgeye gelen turistlerin tepkisine neden oldu. Bu çağda bu olurmu dedirten görüntünün ardından Kayseri Valiliği ile Çevre Koruma Müdürlüğü yetkililerinin soruşturma başlatması ve bu olumsuz duruma müsade edenler hakkında yasal işlem başlatması bekleniyor