İşte Kazım Yücel'in Projeleri!

İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kazım Yücel, hedeflerini ve projelerini düzenlediği toplantıda açıkladı.

Ulaşımdan Turizme, sağlıktan spora, eğitimden kültüre, Tarımdan hayvancılığa başlıkları adı altında bir çok konuda projelerini kamuoyuna açıkladı.Yücel, Mahal Düğün ve Balo Salonunda İl Başkanı Tansu Şener, Milletvekili Dursun Ataş ve İlçe Belediye Başkanlarının da hazır bulunduğu tanıtım programında projelerini anlattı.

 “Uzlaşmacı olacağından” söz ederek konuşmasına başlayan Yücel: “Kimse Bizi Durduramaz” sloğanı ile Kayseri’nin en büyük sorununun ulaşımdaki yoğunluk olduğunu dile getirdi.Yücel, Kartal Kavşağı projesini kısa sürede hayata geçireceklerini, Kayseri’de trafiği rahatlatacaklarını ifade etti.“Dünya’nın Merkezi Kayseri olacak” diye Turizm projesini aktaran Yücel, Kapadokya’nın bir ayağının Kayseri’de olacağını, Asmalı Konak Filminde olduğu gibi Kayseri’de çekilecek filmlerin tanıtımda etkili olacağını kaydetti.
Yücel, ayrıca şehrin girişlerinde açık satış alanlarıyla, şehre mal olmuş ürünlerin satışının ve tanıtımının yapılacağını söyledi.


Yücel, “Çocuklar gün yüzü görecek” diye başlık verdiği eğitimle ilgili projesi ile “Tekli Eğitime” geçişin şart olduğunu, mahalle kreşlerinin 7 gün 24 saat hizmet vereceğini, okullarda öğrencilere sandviç ve süt dağıtılacağını ifade etti.
Kayseri’nin festivaller şehri olması gerektiğini belirten Kazım Yücel, “Nefes Alsın Yeter” diyerek ayrı bir başlık açıp, şehrin yılın 12 ayında haraketli ve bereketli olacağını söyledi. 
Yücel, ayrıca emeklilere kira desteği, kent marketten indirim olanağı, evde bakım hizmeti, kadın kooperatifleri, çocuklu kadınlara ulaşım indirimi, gelinlik ve damatlıkların ücretsiz, düğünü veya toplantısı olanlara belediye tesislerinin ücretsiz tahsis edileceğini ifade etti.

Kazım Yücel, “Düşün Taşın” başlığı adı altında şehrin bir çok mahallesinin kentsel dönüşümle hayat bulacağını söyledi. Sağlık alanına da dikkat çeken Yücel, gizli tarama tırları, doğu hastanesi, Talas ve Melikgazi’ye yapılacak hastaneler ile Kayseri’nin daha sağlıklı bir duruma geleceğinden bahsetti.

Sporla ilgilide konuşan Yücel, Kayserispor’un tabana yayılmış delege sistemiyle şehrin kulübü olacağını, motorsporları içinse kalıcı pistler yapacağını kaydetti.
Yücel, mülteci konusuna da dikkat çekerek “Haydi Abbas Vakit Tamam” diye misafirliğin ev sahipliğine dönüşmeden mültecilerin gönderileceğini söyledi.
Yücel, ilginç bir başlık daha vererek “ Hee de gitsin” demeyeceklerini organik organizeden, tarım ve hayvancılıktan, kırsal kalkınmaya kadar bir çok konuyu görev verilmesi halinde hayata geçireceklerini sözlerine ekledi.
 
 

KAZIM YÜCEL İYİ PARTİ KAZIM YÜCEL PROJELERİ