Kabakcı'dan ERVA okullarına ziyaret

Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Kayseri Ticaret Borsası Erva Spor Okulu ve Yesevi Erva Spor Okulunu ziyaret etti.

Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, ilk olarak Kayseri Ticaret Borsası Erva Spor Okulunu ziyaret etti.  İl Müdürü Kabakcı, minik sporcuların Cimnastik ve Dart antrenmanlarını izleyerek, ‘’Aslında fazla söze gerek yok. Çünkü Çocuklarımızın yüzündeki mutluluktan her şey çok net anlaşılıyor Erva Spor Okulları Projesi kapsamında buradaki minik sporcular Ülkemiz sporunun geleceğinin temelini oluşturacak, buna tüm kalbimle inanıyorum ve bunun için gece gündüz demeden çalışıyoruz’’ dedi. Kabakcı’nın buradan sonraki durağı ise Yesevi Erva Spor Okulu oldu. Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Yesevi Erva Spor Okulunu ziyaret ederek Muay Thai sporcuları ile bir araya geldi.
Salonların doluluğundan memnuniyetini dile getiren İl Müdürü Kabakcı, ‘’Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’in himayelerinde başlatılan Erva Spor Okulları projesi çığ gibi büyümeye devam ediyor. Bugün burada çocuklarımızın sporu bir meziyet haline getirerek günlük yaşamlarının vazgeçilmezi haline getirmeleri bizleri çok mutlu ediyor’’dedi.