Kayseri'de ilk ve tek olan Eğitim Aile Sağlığı Merkezi açıldı

katkılarıyla Osmangazi Mahallesi'ne kazandırılan ve özelliğiyle Kayseri'de ilk olan Celal Aysel Küçükşahin Aile Sağlığı Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi.

ki devlet yaşasın’ felsefesi içerisinde Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çok şükür bereketli bir şehir. Yatırımdan yatırma hizmetten hizmete koşan bir anlayışla çalışıyoruz. Elbirliğiyle şehrimize nice hizmetler yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu. AK Parti Kayseri Milletvekilli Dr. Murat Cahid Cıngı da Aile sağlık merkezinin önemine değinerek, yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki de; "Hayırseverimizi tebrik ediyorum. Kesesine bereket diliyorum. Bereketli bir şehir ve arkadaşlarımız gayretli. Hayırseverlerimiz adeta birbirleriyle yarışıyorlar. Allah razı olsun. 1994 yılından başladığımız yaklaşık 30 yıl geçen zaman diliminde bugün çok modern hepimizin içinde yaşamaktan keyif aldığı bir şehir haline geldik. Bu şehrin kadim bir tarihi var. Bu şehre hizmet eden taş üstüne taş koyandan Allah razı olsun. Çok şükür eserler bıraktık ve bugünlere geldik. Aynı hizmet kervanını devam ediyor. Belediyelerimizde aynı hizmet devam ediyor. Her zaman uyum içinde çalışıp, bu şehre hizmet ettik. Bugün parmakla gösterilen şehirlerin başında geliyor. Şehircilikten spora, kültürden sanata her bir alanda Kayseri ileriye doğru gidiyor. Bununla gurur duyuyoruz. Bu vesile ile başkanımıza ve hayırseverimize teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Bakan Özhaseki ve protokolün kürsüde dualar etmesiyle aile sağlık merkezi açıldı.