Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'nde görev dağılımı yapıldı

2 Mayıs 2024'de yapılan olağan genel kurulda göreve gelen Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, 7 Mayıs 2024 Salı günü yaptığı ilk toplantısında görev dağılımını gerçekleştirdi.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu yaptığı ilk toplantısında görev dağılımını gerçekleştirdi. Buna göre yapılan görev dağılımında Başkanlığa Metin Kösedağ, Başkan vekilliklerine Kürşat Açıkgöz ve Doğan Havur, Başkan Yardımcılıklarına ise Canan Bayram, Yüksel Yıkılmaz ve Ahmet Şan getirildi. Muhasip üyeliğe Demet Öztürk, Genel Sekreterliğe Mustafa Gürbüz ve Genel Sekreter Yardımcılığına ise Olcay Düzgün getirildi.

Mustafa Duran Kültür ve Sosyal işlerden sorumlu, Mehmet Yazıcı Disiplin ve istişare komisyonundan sorumlu, Orhan Canbulatel Eğitim ve Proje komisyonundan sorumlu ve Dursun Açıkyürek Etik ve Uzlaşma Kurulundan sorumlu Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapacak.Toplantı sonrasında bir açıklama yapan Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, “KGC Yönetim Kurulu olarak ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Alınan kararların camiamıza ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.