Kayseri'nin en geç muhtar adayı Talas'tan çıktı

Muhtarlık seçimlerine sayılı günler kala Bahar Yağmur Özdemir, Talas Yenidoğan Mahallesi'nde Kayseri'nin en genç muhtar adayı oldu.

Henüz 21 yaşında olmasına rağmen üzerine çalıştığı projelerle dikkat çeken Özdemir, sanattan istihdama, spordan psikolojik destek hizmetlerine kadar farklı alanlardaki faaliyetlerini hayata geçirmek için gün sayıyor.
Yenidoğan mahallesi için sorun haline gelen ara sokaklardaki asfalt yolların yeniden düzenlenmesi ve seyir halindeki araçların düştüğü logar kapakların yerlerinin değiştirilmesi için özellikle çalışacağını belirten muhtar adayı Özdemir diğer projelerini ise şöyle sıraladı: 
1-Kadınlar için haftada 1 gün Türk Sanat Müziği eğlencesi olacak sosyal motivasyon sağlanacak.
2-Belirli alanlarda ev hanımları için örgü evleri yapılacak burada meydana getirilen el işlemeleri sergi düzenleyip satışa sunulacak elde edilen gelir ev hanımlarımıza katkı sağlayacak.
3-Haftada iki gün evinden çıkamayan yaşlı ve engelli vatandaşlarımız için ücretsiz servis hizmeti sunulacak bu sayede ev alışverişlerini kolaylıkla yapabilecekler.
4-Yaz aylarında çocuklar için açık hava tiyatroları düzenlenecek özellikle Türk destanlarının anlatıldığı bu tiyatrolar sayesinde daha bilinçli çocuklar yetişecek.
5-Mahallede psikolojik danışmanlık merkezi açılacak başta depremzede bireylerimiz olmak üzere bütün halka hizmet verecek.
6-Mahallemizde su birikintisi oluşan ara sokaklarımızda ki asfaltlar düzeltilecek ,logar kapaklarının yerleri değiştirilecek araçların seyir halindeyken bu çukurlara düşmesi meydana gelen ekonomik zararı önlemek amacıyla yapılacak.
7-Seyrek yerlere Futbol /Basketbol sahası yapılacak .