Kayseri'yi Yasa Boğdu!

CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin'in oğlu genç Avukat Hüseyin Keskin'in ani vefatı Kayseri'de derin üzüntü yaşattı.

Baro Başkanı Ali Köse yaptığı açıklamada 5 Nisan Avukatlar Günü kutlamalarının iptal edildiğini söyledi.
CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin’in Avukat oğlu Hüseyin Keskin, gece ofisinde ani vefatı Kayseri’yi yasa boğdu. Haberi duyan Kayserililer parti ayırmaksızın, Keskin’in Avukatlık ofisi önünde toplandı. Binlerce kişi Keskin ailesinin acısını paylaşmak için tek yürek oldu. Topluluk CHP’li yetkililerin bilgilendiren açıklamalarından sonra gece geç saatlerde dağıldı. Kayseri ise bu acı olayın ardından adeta yasa boğuldu. Herkes üzüntülerini ve taziyelerini bildiren açıklamalar yapmaya başladı. Kayseri Barosu Başkanı Ali Köse ise genç meslektaşlarının ölümünden duydukları üzüntüyü dile getirirken 5 Nisan Avukatlar günü kutlamalarının iptal edildiğini açıkladı.

CEM EVİNDEN UĞURLANACAK!
Kayseri’nin sevilen ailelerinden ve aynı zamanda siyasetçilerinden CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin’in Avukat oğlunun ani ölümü herkesi derinden üzdü. Hüseyin Keskin, son yolculuğuna bugün Cem Evi’nde düzenlenecek cenaze merasiminin ardından toprağa verilecek. Yoğun katılım ön görülmesi nedeniyle güvenlik önlemleri de üst düzeyde olacak.

TÜM PARTİLERDEN TAZİYE GELDİ
Kayseri’de CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin’in oğlunun ani vefatı nedeniyle tüm parti il başkanları, ilçe başkanları ve teşkilatları parti ayrımı gözetmeden taziye mesajları gönderip, Keskin ailesinin acısını paylaştılar.