Kazancılar Çarşısı Kırmızı-Beyaz Oldu

Kayseri Sarraflar ve Kuyumcular Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Cumhuriyetin 100.Yılı etkinlikleri çerçevesinde Kazancılar Çarşısı ve etrafını bayraklarla donattı.

Kayseri Sarraflar ve Kuyumcular Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Cemal Demircioğlu, Cumhuriyetin 100.Yılı nedeniyle bir açıklama yaptı. Demircioğlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı;
“Türk milletinin tarih yolculuğundaki varoluş mücadelesi cumhuriyetin ilanı ile taçlanmıştır. Bağımsızlık düşüncesi ile inşa edilen Türkiye Cumhuriyeti, istiklal mücadelemizi zafere ulaştıran birlik ve beraberlik ruhunun büyük eseridir.
Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz.
Bu vesile ile Kayseri Sarraflar ve Kuyumcular Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu olarak Sarraf ve kuyumcu esnafı üyelerimizin yoğunlukta olduğu çarşımızı ve etrafını bayraklarla donattık.  100. yıl yolunda Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Cumhuriyetimizin 100.yılı kutlu olsun”