Mazbatalarını Aldılar

31 Mart yerel seçimlerinden başarıyla çıkan başkanlar bugünresmi törenle mazbatalarını aldılar.

Kayseri’de Büyükşehir, Melikgazi, Develi, Özvatan ve Felahiye’de seçimle göreve belediye başkanları mazbatalarını alıp, görevlerini resmen başladılar. Bugün ve yarında Adliyelerde mazbata törenleri devam edecek.

BÜYÜKKILIÇ MAZBATASINI ALDI
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yerel seçimlerin ardından mazbatasını alarak yeni 5 yıl için görevine başladı. Başkan Büyükkılıç, “Kayseri’mizi gerek büyükşehir gerekse ilçe belediyeler olarak daha iyi konuma taşımak adına, 16 ilçe belediye başkanımızı bağrıma basarak çalışacağız.” dedi.

BAŞKAN PALANCIOĞLU MAZBATASINI ALDI
Öğleden sonra adliyeye giden ve Ak Parti’den katıldığı seçim yarışını önde tamamlayan Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu mazbatasını alarak görevine resmen başladı.

ŞENGÜL MAZBATASINI ALDI
Cumhur İttifakı’ndan Develi belediye başkanı seçilen AK Partili Adem Şengül mazbatasını aldı.
Develi’de seçimi kazanan Adem Şengül mazbatasını, Develi adliyesinde düzenlenen törenle Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Dilek Görgeç’den aldı.

Bu arada Cumhur İttifakı’ndan MHP’den seçim yarışına giren ve ilçede en yüksek oyu alan Halit Demir Özvatan’da mazbatasını alarak görevine başladı ve arada  CHP’den Felahiye’de seçim yarışını önde tamamlayan Şeref Güleser’de mazbatasını aldı. Gülereser, öğleden sonra Felahiye Belediye Başkanlığı görevine resmen başladı Şeref Güleser, “Seçimde hep söyledim, sevgi kazandı, kardeşlik kazandı. Nefreti ve kavgayı değil, sevgiyi büyütmek için çalışacağız." dedi.


Bugün ve yarında Adliyelerde mazbata törenleri devam edecek.