Merkezde Kendi Adaylarımız Olacak!

CHP Kayseri teşkilatı, Büyükşehir, Kocasinan ve Melikgazi'de kendi adaylarıyla seçime girme kararı aldı.

Yaklaşan seçimler öncesi aday adayı isimlerini Parti Meclisi’ne sunan ve muhtemel olarak bu hafta sonuna açıklamayı planlayan CHP Kayseri İl Teşkilatı’nda merkez metropol belediye başkan adayı partiden bir isim olacak. Aday belirlemede ittifak yapmayıp, kendi adaylarını tercih edecek olan CHP, tabanda istişareli ittifak yapacak. CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin; “Seçimlere merkezde kendi adayımızla gireceğiz” dedi

Tavanda İttifak Yok, Tabanda Var!
CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin,  31 Mart yerel seçimlerine tavanda ittifak olmadan, tabanda ittifakla gireceklerini söyledi. Merkez Metropol belediye başkan adaylarının kendi partilerinden olacağının altını çizen Keskin; “Tavanda ittifak bitti. Artık bunu konuşmuyoruz bile… Ancak parti tabanlarında istişare ve ittifak sürüyor. Görüşmelerimiz ve istişarelerimizi parti tabanlarında yapıyoruz. Ancak her parti Kayseri merkezde kendi adayıyla seçime girecek” diye konuştu.

Büyükşehir’e Herkesin Kabulleneceği Bir İsim Olacak!
An İtibariyle Büyükşehir, Melikgazi ve Kocasinan için aday belirleme çalışmalarını tamamladıklarını ve bu konuda karar verme mercii olan Parti Meclisi’ne raporlarını sunduklarını kaydeden Başkan Keskin; “ Açık konuşmak gerekirse Büyükşehir belediye başkan aday adaylığı için şuan 5 isim müracaat etti. Biz bu saatten sonrada müracaat almıyoruz. Amacımız ve hedefimiz herkesin kabulleneceği bir aday belirlemek olduğu için müracatları kapattık. Melikgazi’de Emre Ayan aday adaylığından çekildi. An itibariyle 2 isim üzerinde duruyoruz. Bu arada Kocasinan adayımız yüzde 90 belli. Mustafa Yıldız şehrimizin benimsediği değerli bir siyasetçi… Parti meclisimize gerekli raporlarımızı sunduk. İnşallah bu hafta sonuna kadar adaylarımızın isimlerini kamouyoyla paylaşmış olacağız” diye konuştu.
 

chp Feyzullah Keskin melikgazi kocasinan