METİN MHP GENEL MERKEZİ'NDE… 

Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin, MHP Genel merkezine giderek bir dizi ziyaretlerde bulundu. MHP Genel Başkan Yardımcısı Fethi Yıldız ve Genel Sekreter Yardımcısı Vahit Kayırıcı ile görüşen Başkan Metin, buradan da bazı bürokratları ziyaret ederek ikili görüşmeler yaptı.

Bünyan’da göreve geldiği günden beri yoğun bir çalışma yapan ve vatandaşın taleplerini yerine getirmek için azami gayret gösteren Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin, bazı temaslar için Ankara’ya gitti.
MHP Genel Merkezinde bazı görüşmeler yapan ve teşkilat çalışmaları ile belediye hizmetleri hakkında bilgiler veren Başkan Metin, MHP Genel Başkan Yardımcısı Fethi Yıldız ile görüştü.  
Daha sonra MHP Genel Sekreter Yardımcısı Vahit Kayırıcı’nında misafiri olan Selahattin Metin, buradanda bazı bürokratları ziyaret etti. Başkan Metin Ankara ziyaretiyle ilgili şu bilgileri paylaştı: 

“MHP Genel Başkan Yardımcımız Sn. Feti Yıldız ve Genel Sekreter Yardımcımız Sn. Vahit Kayırıcı'yı ziyaret ederek görüşme gerçekleştirdik.
Misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylık ve başarılar diliyorum.
Spor Toto Başkanı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim Araştırma ve Koordinasyon Genel Müdürü Mehmet Ata Öztürk ile Bünyan'ımız üzerine görüşmeler gerçekleştirdik.
Misafirperverliği için kendilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylık ve başarılar diliyorum"