MHP HIZ VERDİ!

31 Mart 2024'te yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi MHP çalışmalarına hız verdi.

MHP’de Aday Adaylığı başvuruları yarın sona eriyor. 
Kayseri’de en az iki ilçe daha MHP’ye geçecek!
Genel Merkez nezdinde alınacak aday adaylığı başvuru süreci  15 Aralık2023 tarihinde sona eriyor. Öncelikle belediye başkan adaylarını belirleyecek olan MHP hızlı bir şekilde alana inerek seçim çalışmalarına başlayacak. 
Bu arada Cumhur İttifakı çerçevesinde MHP’nin Kayseri’deki Belediye Başkan sayısını en az iki artıracağı belirtiliyor.

MHP’de de aday adaylığı sürecine hız verildi. Başvurularda son gün ise 15 Aralık 2023 olarak belirlendi. MHP Genel Merkezi’ne yapılacak olan belediye başkan aday adaylığı başvurular için herhangi bir ücret talep edilmiyor. İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyelikleri için başvurular ise il teşkilatlarına yapılacak. Cumhur İttifakı adaylarının karşılıklı olarak desteklenmesi planı çerçevesinde yürütülen seçim çalışmalarında AK Parti ile MHP arasındaki görüşmeler ise tamamlanma aşamasına gelindi. 
81 ilde Cumhur İttifakı adayına destek verilecek. 
Kayseri’de Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’nın Ak Parti’den olması kesinleşirken, ilçe belediye başkan adaylarının belirlenmesi hususunda Cumhur İttifakı içerisinde görüşmelerin sürdüğü öğrenildi. 
Bu arada Kayseri’de an itibariyle 4 ilçe belediye başkanlığını elinde bulunduran MHP’nin Cumhur İttifakı ortağı Ak Parti ile görüşmeler sonucunda, ilçe belediye başkanı sayısına en az 2 ilçe belediyeyi daha dahil edeceği konuşuluyor.
Süreç halen işlerken kısa zamanda Kayseri genelinde Belediye Başkan Adaylığı konusununda netleşeceği, Cumhur İttifakı olarak her iki partinin de desteklerini sürdüreceği gelen bilgiler arasında...