Milletvekili Cıngı Duyurdu

Mesleki ve Teknik Eğitim Çalıştayı yapılacak.Her daim meslek liselerinin önemine vurgu yapan AK Parti Kayseri Milletvekili Cahid Cıngı,  Mesleki ve Teknik Eğitim Çalıştayı planladıklarını duyurdu.

Mayıs ayında yapılması planlanan çalıştaya yönelik bilgiler veren Cıngı, Sanayici ve ticaret erbabımızın dertlerine bir nebze olsun çare bulabilmek ümidiyle Mayıs ayında yapacağımız "Mesleki ve Teknik Eğitim Çalıştayının" planlamasını Meslek Lisesi müdürlerimiz ve Milli Eğitim Müdürlüğümüz uzmanlarıyla yapmaya devam ediyoruz.”  dedi.
Milletvekili Cıngı sözlerini şöyle sürdürdü:
“Meslek lisesi memleket meselesi diyoruz ya… 
Şu anda bile sıkıntısı hissedilir biçimde olan ve fakat önümüzdeki yıllarda üretimi kangrene çevirecek olan insan kaynağı meselesinin çözümünde adımlar atmaya devam.
Gençlerimizin kendilerine doğru ve müreffeh bir gelecek kurmaları için neler yapılması gerektiğini; sanayicimizin dünya pazarlarına daha rahat açılabilmeleri için hangi özellikteki meslek lisesi mezunlarımıza ihtiyaç duyduklarını bir kez daha bu çalıştayda vurgulayacağız. İnş. sanayicimiz için bir nebze rahatlamaya katkı sağlayabiliriz.