Önce İstişare, Sonra Aday Tanıtımı!

Ak Parti Kayseri İl Teşkilatı yönetimi yarın yapılacak aday tanıtım toplantısı öncesi istişare yaptı.

Ankara Öncesi İstişare Yapıldı

Ak Parti Kayseri İl Teşkilat yönetim kurulu 18 Ocak Perşembe günü Ankara’da yapılacak olan aday tanıtım toplantısı öncesi, teşkilat binasında toplanarak istişare yaptı. Kayseri’den Ankara’ya davet edilen 69 teşkilat mensubununda görüşleri alınan toplantıda bazı kararlar alındı. 

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 18 Ocak 2024  Perşembe günü saat 14:00’da açıklanacak olan belediye başkan adayları öncesi il teşkilatında bir toplantı yapıldı.
Ankara’ya gidiş ve dönüş ile aday isimlerinin açıklanmasının ardından yapılacak çalışmalarının ele alındığı toplantıya Ak Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm başkanlık yaptı.

Herkesin merakla beklediği Kayseri Büyükşehir ile metropol belediye ve ilçe belediye başkan adaylarının isimlerinin açıklanacağı toplantı öncesi bir araya gelen Ak Parti Kayseri il yönetim kurulu üyeleri başarılı bir seçim dönemi geçirebilmek için bazı karar aldı.

Teröründe lanetlendiği toplantıyla ilgili AK Parti Kayseri İl Teşkilatı şu paylaşımı yaptı.

“İl Yönetim Kurulu haftalık olağan toplantımız asil ve yedek yönetimimizin İl Başkanımız Fatih Üzüm başkanlığında gerçekleştirildi. 18 Ocak Perşembe günü ATO Congresium Salonunda düzenlenecek Aday Tanıtım Toplantımızla ilgili istişarelerde bulunuldu.
Toplantımızda hain terör örgütü tarafından kalleşçe şehit edilen kahraman askerlerimiz dualarla anıldı. 
Toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz”
 

Ak Parti Kayseri İl Teşkilat Recep Tayyip Erdoğan İl Teşkilat yönetim kurulu Fatih Üzüm