ÖZDEMİR'DEN UZUNLUOĞLU'NA DESTEK ÇAĞRISI!

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, yarın yapılacak seçimler öncesi köy köy mahalle mahalle gezdiği Pınarbaşı'nda Cumhur İttifakı ve MHP'nin adayı Menduh Uzunluoğlu'na destek çağrısı yaptı. Pınarbaşı'nda vatandaşlarla buluşan Özdemir, kendisini ilgiyle karşılayan hemşehrilerine teşekkür etti. 

Pazar yapılacak seçimler öncesi Pınarbaşı’nda destek ziyaretlerini sürdüren MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Halitbeyören ve Halevik mahallelerinde hemşehrileriyle sohbet etti. 2 Haziran’da yapılacak seçimler öncesi Cumhur İttifakı ve MHP’nin adayı Menduh Uzunluoğlu’na destek isteyen Özdemir, Pınarbaşı’nda hemşehrilerine şu mesaji vererek teşekkür etti:

“Pınarbaşı ilçemizde Halitbeyören mahallemizde hemşerilerimizle bir araya gelerek 2 Haziran’da yapılacak seçimlerde MHP ve Memduh Uzunluoğlu’na desteklerini talep ettik. Bizleri ilgi ve coşkuyla bağrına basan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum.

Pınarbaşı ilçemizde Halevik mahallemizde hemşerilerimizle bir araya geldik…
Köylerde, mezralarda, yaylalarda, her zaman ve her yerde… Yeter ki milletimiz mutlu ve huzurlu olsun, yeter ki ay yıldızın yanında üç hilal şan ve şerefle dalgalansın…”