Özel Ekip Kayseri'de…

Yerel Seçimler öncesi Ak Parti vatandaşın nabzını öğrenmek adına önemli bir adım daha attı. Kayseri'ye 20 kişilik 'Özel Ekip' gönderen Ak Parti Genel Merkezi, cadde cadde, sokak sokak gezerek ' Mevcut Belediye Başkanlarından memnunmusunuz?' sorusuna cevap arıyor.

Ak Parti İl Teşkilatı ve belediye başkanlarıyla görüşmeleri yasak olan Özel Ekip’in hazırlayacağı rapor büyük önem kazanıyor.


Seçim çalışmalarına hız veren ve bir taraftan aday başvurularını alan Ak Parti, aralarında Kayseri’nin de yer aldığı bazı özel iller için “Özel Ekip”, “Parti içi Müfettiş” oluşturdu.

Yaklaşık 20 kişilik grup Kayseri’ye geldi.
Cadde cadde, sokak sokak 2’şerli grup halinde gezen Özel Ekip, vatandaş ve esnaflara 20’den fazla soru yöneltiyor.

Bu soruların en başında ise “ Mevcut Belediye başkanından memnunmusunuz?” sorusu var.

 Ak Parti il teşkilatı ve belediye başkanlarıyla hiçbir şekilde irtibata geçmeyen özel ekip için, il teşkilatından her hangi birisi veya belediye başkanlarıyla görüşmek veya bir yerde yemek yemenin bile yasak olduğu belirtiliyor.

Sadece vatandaşın nabzını gerçek anlamda tutmak için görevlendirilen “Özel Ekip”in yani müfettişlerin Kayseri’de belirlenecek belediye başkan adayları konusunda en geç ay sonuna kadar rapor hazırlaması bekleniyor.

Bu arada seçim dışında vatandaşların özel şikayetlerini de dinleyen Özel Ekibin hazırlayacağı raporların Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan nezdinde değerlendirileceği kaydedildi.