ÖZHASEKİ PINARBAŞI'NDA DESTEK İSTEDİ

Çevre, Şehircilik ve İklim değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Pazar günü yapılacak seçimler öncesi Pınarbaşı'nda esnaf ve vatandaşlarla görüştü.

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin destek istediği Cumhur İttifakı adayı Menduh Uzunluoğlu’na bir destekte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’den geldi. Pınarbaşı’na giden Özhaseki burada esnaf ve vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı.


Cumhur İttifakı adayı Menduh Uzunluoğlu ile birlikte bölge halkını tek tek ziyaret edip destek isteyen Bakan Özhaseki, 2 Haziran Pazar günü yenilecek olan seçimlerin sağduyulu geçmesini istedi.


“MHP’nin Kurucu lideri Merhum Alparslan Türkeş’in memleketindeyiz” şeklinde paylaşım yapan Bakan Özhaseki: “Burada her geldiğimizde bizleri bağrına basan kadirşinas esnaflarımız ve vatandaşlarımız var” dedi.

Özhaseki, Pınarbaşı destek ziyaretiyle ilgili sosyal medya hesabından da şu paylaşımda bulundu:

“Toplumsal değerlerlerimize her zaman sahip çıkan Milliyetçi Hareket Partisi Kurucu Başkanı Rahmetli Alpaslan Türkeş'in memleketi olan güzel ilçemiz Pınarbaşı'ndayız. Burada her geldiğimizde bağrına basan kadirşinas esnaflarımızla, vatandaşlarımızla bir araya gelerek hasret giderdik; hasbihal ettik.”

ÖZDEMIR: CUMHUR İTTİFAKI HİZMET İÇİN BURADA......

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir de şöyle konuştu:

“Sayın Genel Başkanımız TBMM’deki Grup Toplantısı’nda Pınarbaşı’mıza ayrı bir önem ayırarak, sizlere seslendi, merhum başbuğumuzun memleketi, ata toprağı olan Pınarbaşı’da MHP’nin boynunu bükük bırakmamanızı, bir yanda Pınarbaşı Belediyesi’nde Menduh Uzunluoğlu’nu Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nde de Memduh Büyükkılıç’ı beraber çalıştıracak, güçlü bir nitelikte seçerek, burada hizmete devam etme arzumuzu iletmiş oldu. Bu çağrının sizler tarafından karşılıksız kalmayacağına inanıyorum.”

Hizmet noktasına Cumhur İttifakı’nın çok değerli kadrolarının burada olduğunu dile getiren Özdemir, altyapı, üstyapı, toplu konut ihtiyacı, içme suyundan kanalizasyona kadar hangi ihtiyaç varsa tespit edildiğini ve giderilmesi noktasında da büyük bir azim ve ivmenin bulunduğunu sözlerine ekledi. Özdemir, Kayseri’nin evladı olan ve Kayseri
için büyük bir fırsat olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ye, verdiği hizmetler dolayısıyla teşekkür etti.