ÖZSOY: CHP İKİ YÜZLÜLÜK SERGİLEDİ

AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy, TBMM Genel Kurulu'nda CHP'li belediyeleri hedef alan bir konuşma yaptı. 'CHP Zihniyeti işçi kıyımı yapıyor, 1 Mayıs'ta meydanlarda iki yüzlülüklerini sergilediler' dedi. Vekil Özsoy'un bu konuşması TBMM Genel Kurulu'nda CHP saflarından büyük tepki topladı.

CHP’nin kazandığı belediyelerde Felahiye’de 18, Sarız’da 46 işçinin işten çıkarıldığını TBMM Genel Kurulu’nda söz alarak açıklayan AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy, sert bir konuşma yaptı. AK Partili Özsoy’un CHP’li vekillerin meclis genel kurulunda tepki gösterdiği konuşması şöyle:

“Her zaman işçi ve emekçinin yanında olduğunu söyleyen CHP zihniyeti seçim bölgem olan Kayseri’de ilçe belediye başkanlıklarını kazandığı yerlerde işçi ve emekçi kıyımına devam ediyor. Felahiye ilçemizde Ramazan bayramı öncesi 18 işçi ve geçtiğimiz günlerde Sarız ilçemizde 46 işçiyi işten çıkaran CHP’liler 1 Mayıs’ta meydanlarda işçilerle birlikte görüntü vererek iki yüzlülüklerini sergilediler. CHP’lilerin yapmış oldukları işçi ve emekçi kıyımını kınıyorum” 
 

Sayın Bayar Özsoy AKP