PINARBAŞI ASİL DURUŞUNU GÖSTERECEK!

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, köy köy gezdiği Pınarbaşı'nda açıkladı;

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Pınarbaşı’nda 2 Haziran’da yapılacak seçimler öncesi vatandaşın nabzını tuttu. Köy, Köy Mahalle, Mahalle gezen Özdemir, sorunları yerinde dinledi ve çözüm yolları için çalışma başlattı. Özdemir: “Pınarbaşı asil duruşunu 2 Haziran’da inşallah yine iradesiyle beraber gösterecek ve Milliyetçi Hareket’i bağrına basacaktır” dedi

Hafta sonunu Pınarbaşı’nda geçiren ve Cumhur İttifakı’nın önemine değinen Özdemir, “Pınarbaşı ilçemizde Genel Sekreter Yardımcımız ve İzmir Milletvekilimiz Sayın Tamer Osmanağaoğlu, Kayseri Milletvekilimiz Sayın Baki Ersoy, MYK üyelerimiz ve il teşkilatımızla Cumhur İttifakı olarak muhtarlarımızla bir araya gelip, mahallelerimizin sorunlarını gidermek ve taleplerini karşılamak üzere vazife üstlendik. Her bir muhtarımızın talebiyle yakinen ilgilenen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Memduh Büyükkılıç’a teşekkür ediyoruz. Hassasiyetleri ve yakın ilgileri için her bir muhtarımıza şükranlarımızı sunuyorum ” dedi

Terminal binası olmak üzere köyleri ve mahalleleri gezen Özdemir yapılan çalışmalar ve ziyaretlerle ilgili şu bilgileri paylaştı:


TERMİNAL
Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Pınarbaşı İlçemize yapılacak yeni terminal binası, alışveriş ve yaşam merkezi projesinin lansmanını yerinde inceledik. Allah’ın izniyle 24 Mayıs 2024 tarihinde temelini atacak ve çok kısa sürede Pınarbaşılı hemşerilerimizin hizmetlerine sunacağız. Böylelikle doğalgazdan sonra Pınarbaşı’na bir başka değerli eseri daha Cumhur İttifakı ve MHP olarak kazandırmış olacağız. Hayırlı uğurlu olsun.

ESNAF
Gün boyu Pınarbaşılı hemşerilerimiz ve esnaflarımızla bir aradaydık. Sevdiren ve gönüllerde yer veren Rabbimize hamdolsun. Başbuğumuz Alparslan Türkeş beyin ata toprağı olan Pınarbaşı, asil duruşunu 2 Haziran’da inşallah yine iradesiyle beraber gösterecek ve Milliyetçi Hareket’i bağrına basacaktır.


SOLAKLAR KÖYÜ
Pınarbaşı ilçemizde Solaklar Köyü’nde hemşerilerimizle bir araya gelerek 2 Haziran’da yapılacak seçimlerde kendilerinden desteklerini talep ettik. Yayla sorununu çözüme kavuşturarak hemşerilerimizin rızasıyla köyümüzden duaları ile ayrıldık. Cenabı Allah hepsinden razı olsun…


BÜYÜKGÜRLEĞEN KÖYÜ
Pınarbaşı ilçemiz Büyükgürleğen köyünde hemşerilerimizle bir araya gelerek 2 Haziran’da yapılacak seçimler için dua ve desteklerini istedik. Bizleri bağrına basıp, kavli karar kılarak iradesini MHP ve Cumhur İttifakı’ndan yana kılan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum.

Pınarbaşı Türklüğün merkezidir.
Pınarbaşı Türk Milleti’nin milli birlik ve beraberliğidir.
Pınarbaşı Başbuğ Türkeş’tir.
Pınarbaşı MHP’dir…
BÜYÜKARMUKLU KÖYÜ
Pınarbaşı ilçemizin Büyükkarmuklu köyünde hemşerilerimizle bir araya gelerek 2 Haziran’da yenilenecek seçimlerde MHP ve Cumhur İttifakı’na desteklerini talep ettik. Bizleri bağrına basan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum.


TAŞLIOĞLU MAHALLESİ
Pınarbaşı ilçemizde Taşlıoğlu mahallemizi ziyaret ederek, hemşerilerimizle bir araya geldik ve yerine yenisini yaptıracağımız köprüyü inceleyerek Büyükşehir Belediyemize gerekli durum tespitini ilettik. Teknik incelemesi bittikten hemen sonra en kısa zamanda yapımına başlanacaktır.


KADILI MAHALLESİ
Pınarbaşı İlçemizde Kadılı mahallemizde bizleri bağrına basan ve çok daha güçlü bir iradeyle 2 Haziran’daki seçimlerde MHP ve Cumhur İttifakı yanında yer alacak tüm hemşerilerimize şükranlarımızı sunuyorum.


DEMİRCİLİ MAHALLESİ
Pınarbaşı İlçemizde Demircili mahallemizi ziyaret ettik. Sağolsunlar, 2 Haziran’da yenilenecek olan seçimlerde Memduh Uzunluğu ve MHP diyerek daha güçlü bir iradeyle yanımızda yer alacaklar.


BÜYÜKÖMARMUT MAHALLESİ
Pınarbaşı İlçemizde Büyükkömarmut mahallemizi ziyaret ederek hem yeni yapılacak yatırımları yerinde tespit ettik, hem de hemşerilerimizden 2 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde MHP ve Cumhur İttifak’ına desteklerini talep ettik. Bizlere hanelerini ve gönüllerini açan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum.

Ailemiz olan Pınarbaşı Belediyesi çalışanlarımızla bir araya gelerek birlik ve beraberliğimize zarar veren, Pınarbaşı’nın huzurunu bozmaya yeltenen tüm girişimlere karşı eş ele, omuz omuza mücadele etmekte ve tüm Pınarbaşılı hemşerilerimizi kucaklamakta kavli karar kıldık. Zafer inşallah 2 Haziran’da birlikten ve beraberlikten yana olanların; MHP ve Cumhur İttifakının olacaktır… Ayrımcılık ve fitne ateşi yakanlar gereken cevabı sandıkta alacaktır.