Profesörler, Profesyonelleri Yendi

Profesörler ile profesyonellerin maçı izleyenleri mest etti. Profesörler ile Kayserili eski profesyonel futbolcuları karşı karşıya getiren futbol maçı izleyenlere tam manasıyla futbol şöleni yaşattı.

Profesyonel futbolcuların kazanacağı düşünülen maç, büyük bir sürprizle profesörlerin 8-7 üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu durum izleyenleri olduğu kadar profesyonel futbolcuları da şaşırttı. Profesörlerin adeta futbol resitali sunduğu karşılaşmada Prof.Dr.Soner Akkurt hatt-rick yaparken, Prof.Dr.Erdoğan Sözüer ise yaptığı şık asistler ile dikkatleri üzerine çekti. Prof.Dr.Deniz Demirci’nin ortasahada dinamo görevi üstlenerek hem hücumları orgenize etmesi hem de defansa yardım etmesi ile profesyonelleri sahada çaresiz bıraktı. Sözüer, Akkurt ve Demirci’nin bu olağanüstü performansına  eşlik eden diğer akademisyenler ise beklentileri boşa çevirerek profesyonel futbolculara maçın sahada oynandığını, kağıt üzerinde kazanılmadığını gösterdi. Profesörlerin kadrosu Prof.Dr.Erdoğan Sözüer, Prof.Dr.Deniz Demirci, Prof.Dr.Soner Akkurt, Prof.Dr.Çağlar Özdemir, Doç.Dr.Erdal Uzun, Doç.Dr.Serdar Sucan, Doç.Dr.Mustafa Karakuş isimlerinden oluşurken, profesyonel fubolcuların kadrosunda ise Seyit Cem Ünsal, Mehmet Aşık, Seyit İçgül, Gökmen Başoğlu, Tanju Alan, Kayhan Eryılmaz, Adnan Üstünel, Gökhan Demir, Oğuz Sözüer yer aldı. Profesörlerden sahada beklemedikleri bir futbol ile karşılaşan futbolcuların, skorboard hilesi ile maçı berabere bitirme çabası ise dikkatli taraftarların müdahalesi ile önlendi. 
Öte yandan, rehavete kapıldıkları için böyle bir sonuçla karşı karşıya kaldıklarını dile getiren profesyonel oyurcular, rövanş için hazırlıklara şimdiden başlarken, “Kim profesör, kim profesyonel biz de şaşırdık. Ama ikinci maçın skorunun şimdiden çok farklı olacağını söyleyebiliriz” dediler. 

Profesörler ile profesyonellerin maçı Erdoğan Sözüer kimdir Deniz Demirci kimdir Soner Akkurt kimdir Çağlar Özdemir kimdir Erdal Uzun kimdir Serdar Sucan kimdir Mustafa Karakuş kimdir