Sertifakalar Özdemir'den

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, TÜRKSOY Gençlik Buluşmaları'na katılan sporcuların sertikfikalarını verdi, Sporcular Özdemir'e büyük ilgi gösterdi.

Türkiye’nin en büyük kayak merkezi Erciyes, 4-6 Mart tarihlerinde TÜRKSOY Gençlik Buluşmaları’na ev sahipliği yaptı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Erciyes A.Ş. ev sahipliğinde düzenlenen Erciyes Türksoy Kupası, Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı, Kayseri Valiliği, Nevşehir Valiliği, Türkiye Tanıtım ve Geliştirme Ajansı TGA ve Ski Turkish iş birliği ile gerçekleştirildi. Türksoy Kupası’ha katılan  sporcuların sertifakalarını ise Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan yarımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir verdi. 
Erciyes Kayak Merkezi, Hacılar bölgesinde düzenlenen müsabakalara Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan, Türkiye, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Kuzey Makedonya’dan genç sporcular katıldı. U-14 ve U-16 branşında yapılan yarışlarda 60 kız ve erkek sporcu mücadele etti Bu anlamlı organizasyonun son gününde düzenlenen sertifika programına katılan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, “Kayseri’de düzenlenen Erciyes Türksoy Kupası’na katılım sağlayan Türk Dünyası ülkelerinden gelen geçlerimize sertifikalarını takdim ettik” ifadelerini kullandı. İsmail Özdemir, katılan sporcular ile yakından ilgilenirken, sporcuların İsmail Özdemir’e ilgisi son derece büyük oldu.