SİVAS İÇİN TOPBAŞI

Mondihome Kayserispor, bugün Karpuzatan Tesisleri'nde toplanarak Cumartesi oynayacağı Sivasspor maçı ile ilgili ilk antrenmanını yaptı.

Mondihome Kayserispor, Trendyol Süper Lig’in son haftasında Cumartesi günü Demir Grup Sivasspor ile karşı karşıyagelecek. Son oynadığı maçta kendi sahasında Tümosan Konyaspor ile karşılaşan ve bu maçtan 2-2 eşitlikle ayrılan Sarı- Kırmızılı takımda oyunculara üç gün izin verilmişti. Verilen iznin tamamlanmasından sonra takım bugün Karpuzatan Tesisleri’nde toplandı. Teknik Direktör Burak Yılmaz nezaretinde toplanan oyuncular, Sivasspor maçı ile ilgili ilk antrenmanı bugün saat 18.00’da gerçekleştirdi. Antrenmana oyuncular eksiksiz şekilde katılırken, yüzlerin gülmesi ise dikkat çekti.
Ligde kalmayı matematiksel olarak garantileyen Kayserispor, ligin son deplasman maçını kazanarak lige moralli şekilde veda etmek istiyor. Bu maç için Cuma gününe kadar tesislerde çalışacak olan Sarı-Kırmızılılar yapacakları son antrenmanın ardından Sivas’a giderek maç saatini bekleyecek.

kayserispor sivasspor kayserispor-sivasspor maçı ne zaman