SÜRECTE SONA GELİNDİ

AK Parti'de tüm adayların açıklanması sürecinde çalışmalar tamamlanmak üzere…

Ak Parti ilçe belediye başkan adaylarını açıklama sürecinde sona yaklaştı. İl Başkanları ve bazı belediye başkanları istişare için Ankara’ya gitti. Parti genel merkezi Salı günü açıklayacağı seçim beyannamesi öncesi ilçe belediye başkan adaylarının isimlerini açıklamak için çalışma yapıyor. Seçime hızlı girmek isteyen AK Parti ayın 30 undan sonra tüm hatlarıyla saha çalışmalarına başlayacak. 

ÖNCE İLÇE ADAYLARI SONRA BEYANNAME 

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi hummalı bir çalışma sergileyen AK Parti’nin Salı günü açıklaması beklenen seçim beyannamesi öncesi ilçe belediye başkan adaylarının isimlerini kamuoyuyla paylaşması bekleniyor. Türkiye genelinde onlarca belediye başkan adayının ismini listeler halinde açıklayıp, tamamen enerjisini seçim beyannamesi ve ardından sahaya vereceği öngörülüyor.

ÜZÜM VE BÜYÜKKILIÇ ANKARA’DA 

Ak Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ile Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Memduh Büyük kılıç istişare için Ankara’ya gitti. Parti genel merkezinde yerel seçim çalışmaları ve ilçe beledi ye başkan aday isimleri üzerinde istişare yapan başkanların özel fikirlerini de genel merkeze ileteceği konuşuluyor. Bu arada seçim takvimiyle ilgilide görüşleri alınacak olan ikilinin günübirlik ziyaretin ardından Kayseri’ye dönmesi bekleniyor. 

MERKEZDE 5 İSİMDE DEĞİŞİM ÖNGÖRÜLMÜYOR 

Yerel seçimler öncesi isimleri açıklanması beklenen ilçe belediye başkanları merakla bekleniyor. Kayseri merkezde Melikgazi, Kocasinan, Talas ve Hacılar ile İncesu’da mevcut belediye başkanlarıyla devam edileceği öngörülüyor. Bu arada Ak Parti’nin kırsalda bazı mevcut belediye başkan adayını değiştirme girişimlerinde bulunduğu, ancak henüz netlik kazanan bir olmadığı belirtildi.
 

AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç