TEŞEKKÜRLER Kocasinan TEŞEKKÜRLER Kayseri 

Milliyetçi Hareket Partisi Kocasinan Belediye Başkan aday adayı Ali Alkan, yazılı bir açıklama yaparak adaylık başvurusundan sonra kendisine gösterilen ilgi ve desteğe sonsuz teşekkür etti.

Ali Alkan,
“Bu teveccüh şahsıma olan yönüyle onur vericidir. Teveccühün büyüğü elbette partim sebebiyle ve partimedir. Bu muazzam ilgi ve teveccüh şehrimizin Milliyetçi Hareket Partili bir belediyeye ne kadar susamış olduğunun açık bir tezahürüdür. Bu sevginin omuzlarıma daha ağır sorumluluklar yüklediği bilinciyle, bana hangi husus ve konumda vazife takdir ederlerse, aziz hemşerilerime cansiperane hizmete amade olduğumu ifade eder, en derin sevgi, saygı ve minnetlerimle teşekkürlerimisunarım ”dedi.


Ali Alkan açıklamasında şu görüşlere yer verdi.
Milliyetçi Hareket Partisi Kocasinan Belediye Başkan aday adaylığı sürecimin başladığı andan bugüne kadar, gerek telefon ve sosyal medya yoluyla, gerek bizzat gelerek, gerek gittiğimiz, bulunduğumuz her platformda, yaptığımız her ziyarette, gerekse karşılaştığımız her ortamda her yaş ve kesimden hemşerilerimin gösterdikleri olağanüstü ilgi ve teveccüh beni ziyadesiyle duygulandırmıştır. Bu teveccüh şahsıma olan yönüyle onur vericidir. Teveccühün büyüğü elbette partim sebebiyle ve partimedir. Bu muazzam ilgi ve teveccüh şehrimizin Milliyetçi Hareket Partili bir belediyeye ne kadar susamış olduğunun açık bir tezahürüdür. Bu sevginin omuzlarıma daha ağır sorumluluklar yüklediği bilinciyle, bana hangi husus ve konumda vazife takdir ederlerse, aziz hemşerilerime cansiperane hizmete amade olduğumu ifade eder, en derin sevgi, saygı ve minnetlerimle teşekkürlerimi sunarım.
Adaylık sürecimde rahatsız olan birkaç kendini bilmez de olmuştur elbette. Takip eden saygıdeğer hemşerilerim görmüşlerdir ki; adaylık müracaatımın açıklanmasından hemen sonra, yeminli MHP düşmanları bir taraftan 40 yıldır icra ettikleri MHP hasımlığını otomatik olarak devreye sokarken, diğer yandan da MHP’li görünerek geldikleri/seçildikleri yerlerde MHP’ye ihanet edenlerin perde arkasından verdikleri sufleleri seslendirmeye çalışırken, hırs ve kinleri ile hareket ederek erken konuşmanın ceremesini çekmişler, hemen ertesinde yaşanan gelişmelerle, MHP’yi bir yerlere sıkıştırma gayretleri boşa çıkmış, rezil olmuşlardır.
Salih ve doğrular nasıl birbirlerinin kardeşi ise kötü ve habis tipler de birbirlerine “hısım” düşerlermiş demek ki. Bu bapta MHP teşkilat olarak yarım asırlık geçmişi, fikriyat olarak çağları ve asırları aşan tarihiyle, temsil etmekten onur duyduğu milletinin diliyle konuşmuş, ona hizmeti ibadet telakki etmiş bir anlayış olarak, poker, joker, moker gibi sözcükleri bilmez, lügatinde “nefer” sözcüğü vardır ki, bu anlayış “Lider, Teşkilat, Doktrin” şeklinde veciz olarak ifade edilmiş bir hiyerarşiyle, Türk Milletine adanmışlığın timsalidir.
Son olarak ifade edeyim, Milliyetçi Hareket Partisi bir siyasi parti olmanın yanında aynı zamanda Türklüğün çelikleşmiş iradesinin en hayati ve kıymetli teşkilatıdır. Yaşanan Yerel Seçim süreci döneminde Kıymetli Liderimizin emir ve görüşleri ne olursa bundan sonra da aynı istikamette davamızın Kayseri’de ve Türkiye’de hedeflerine ulaşması için gayretle mücadeleye devam edeceğimizi belirtmek isterim.  Bu süreçteki ilgi ve teveccüh, partimizin tensip ve takdirinin zamanlamasının ne kadar doğru, milletimizin beklentilerini ne kadar yakından takip ettiğini bir kere daha göstermiştir. Başta Kocasinanlı hemşerilerim olmak üzere, bütün hemşerilerime saygı, sevgi, minnet ve şükranlarımı sunarım.