TÜRK DÜNYASI 21 NCİ YÜZYILIN EN KUDRETLİSİ OLACAK!

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, hain terör örgütü Fetö'nün yeni bir ülkede deşifre olacağı bilgisini paylaştı.

Özdemir: “Siz Bozkurt'u durduracağınızı sanırken, tüm dünyayı etkileyecek ve size komşu olacak olan Türk Milleti, bu değeri daha da sahiplenecek, Türk Dünyası 21. Yüzyılın yükselen en büyük kudreti olacaktır” dedi

Türkiye hasımlarının hazımsızlıklarını, yazıp çizilen senaryolarla dayanılma girişimlerine zaman geldikçe, cevap verileceğinin altını çizen Özdemir, şu paylaşımda bulundu:

“Bizim kimlerle birlikte olduğumuza dair her şey. Türkiye hasımlarının hazımsızlıklarını, yazıp çizilen senaryolarla dayanılma girişimlerine zaman geldikçe, cevap verilecek, vakarımız da en asil durduğunun görülmesini sağlayacak. FETÖ'nün ABD'den sonraki Avrupa ayağının da iki taraflı çatışmalarla karşı karşıya olduğu, örgütün zaten bir üyesi olan ele almaya başlayan kirli işlerin her yönüyle saçı olacağı gibi bu örgütün Türkiye'ye karşı kullanmaya çalışan ayrı bir ülkede deşifre olmaya devam edeceği bildirildi. Siz yazın senaryonuzun gereğini yapın, içinizden geleni MHP'nin ne büyük bir kudrete sahip olduğunu yönüyle etkileyecektir. Siz Bozkurt'u durduracağınızı sanırken, tüm dünyayı etkileyecek ve size komşu olacak olan Türk Milleti, bu değeri daha da sahiplenecek, Türk Dünyası 21. Yüzyılın yükselen en büyük kudreti olacaktır. “Bir ülkedir uzakta, Yaralıdır tuzakta, Uzağında kalırken, Gönlümüzde orası var…”