ÜZÜM, ELİTAŞ'A BİLGİ VERDİ

Ak Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, bir dizi ziyarette bulunmak üzere Ankara'ya gitti. Ankara'da ilk olarak AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş'ın kabul ettiği Başkan Üzüm, daha sonra bazı milletvekilleri ve bürokratlarla görüşmeler yaptı.

Ankara’da TBMM’ye giden ve ilk ziyaretini AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş’a yapan il Başkanı Fatih Üzüm, Kayseri teşkilatının çalışmalarıyla ilgili genel merkez anlamında Başkan Elitaş’a bilgi verdi. Seçim süreci ve sonrasının konuşulduğu görüşmenin ardından Kayseri’ye yatırımları için Tarım ve Orman Bakanlığına giden Başkan Üzüm, Ankara ziyaretiyle ilgili sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu:

“Milletvekillerimiz ile birlikte Gazi Meclis’imizdeyiz. Gündemimiz #Kayseri ..
Ankara’daki ziyaretlerimizde son durağımız Genel Merkezimiz oldu. Genel Başkanvekilimiz 
@mustafaelitas’ı ziyaret ederek Kayserimizdeki proje ve yatırımların takibi ile alakalı istişaremizi gerçekleştirdik. Sayın Bakanımıza teşekkür ediyoruz.
Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız @bekirgizligider’i ziyaret ederek Kayseri’mizdeki tarımsal faaliyetler hususunda görüşme gerçekleştirdik. Şehrimize yönelik çalışmalarla yakından ilgilenen, ve ilettiğimiz talepleri anında sonuçlandıran Bakan Yardımcımıza teşekkür ediyoruz”
 

Ak Parti Fatih Üzüm Mustafa Elitaş