ÜZÜM YENİ BAŞKANLARA "HAYIRLI OLSUN" DEDİ

31 Mart yerel seçimlerinden başarıyla çıkan ilçe belediye başkanlarını tek tek ziyaret eden Ak Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, ' Hayırlı Olsun' dedi. Üzüm, Ankara dönüşü yaptığı tebrik ziyaretleriyle şu paylaşımda bulundu:

“Develimiz için güzel işlere imza atacak olan Belediye Başkanımız Adem Şengül’ü, Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Rabbim hizmetlerinde kolaylık versin inşallah..

Yahyalı Elma Pazarı

Ülkemizin önemli elma üretim merkezlerinden olan Yahyalı ilçemizde Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç ile birlikte elma pazarını ziyaret ederek pazarda çalışan hemşerilerimizle hasbihal ettik. 

Yahyalı 

Yahyalımız için güzel işlere imza atmaya devam edecek olan Belediye Başkanımız Esat Öztürk’ü, Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik.

Yeşilhisar

Yeşilhisarımız için güzel işlere imza atmaya devam edecek olan Belediye Başkanımız Halit Taşyapan’ı, Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik.

İncesu

İncesumuz için güzel işlere imza atmaya devam edecek olan Belediye Başkanımız Mustafa İlmek’i, Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik”