Yarın Rakip Beşiktaş

Kadınlar Basketbol Süper Lig Temsilcimiz Melikgazi Kayseri Basktebol, ligin 19. haftasında bugün saat 17.30'da Beşiktaş'ı konuk edecek.

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Lig Temsilcimiz Melikgazi Kayseri Basketbol, bugün ligin 19. hafta maçında kendi sahasında Beşiktaş’ı konuk edecek. Ligde son iki haftayı yenilgiler ile kapatan Sarı-Kırmızılı temslicimiz, güçlü rakibini yenerek yeniden yükselişe geçmenin hesaplarını yapıyor. Kadir Has Kongre ve Spor Salonu’nda bugün oynanacak olan karşılaşma saat 17.30’da başlayacak. Maçı Ahmet Murat Arıkanlı, Gündoğan Ali Balaban ve Abdullah Özsuveren hakem üçlüsü yönetecek Bu zorlu karşılaşma öncesinde temsilcimiz Melikgazi Kayseri Basketbol topladığı 24 puan ile ligde 10. sırada bulunurken, Beşiktaş ise 28 puan ile 5. sırada kendisine yer buldu. İstanbul ekibi zirvedeki yerini sağlamlaştırmak isterken Melikgazi Kayseri Basktebol ise alacağı galibiyet ile ligdeki iki haftalık mağlubuyet serisine son vermenin yanında hafta içi oynayacağı Avrupa kupası maçı için moral bulmak istiyor Bu maçta temsilcimiz taraftarnın desteğini bekliyor.

melikgazi kayseri basketbol melikgazi kayseri basketbol fikstür melikgazi kayseri basketbol puan durumu melikgazi kayseri basketbol maçı