Yıllar Sonra O Cenazede Tokalaştılar

Geçmişte onlarca konuda mahkemelik olan ve Kılıçdaroğlu'ndan kazandığı tazminat paralarıyla Kayserililere sucuk dağıtan Bakan Özhaseki, yıllar sonra mahkeme salonlarında karşı karşıya geldiği kişilerle yan yana gelip tokalaştı.

Kılıçdaroğlu, Kulkuloğlu Ve Özhaseki Yanyana…

CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin’in oğlu Hüseyin Keskin’in cenazesi bir dönem davalık olan üst düzey yöneticileri de bir araya getirdi. Bu görüntü ise manidar karşılandı.

Bir dönem birbirlerine onlarca dava açarak karşı karşıya gelen isimlerin bir cenazede ilk kez yan yana gelip tokalaşması dikkat çekti. O Dönemlerde Kemal Kılıçdaroğlu CHP Genel Başkanı, Şevki Kulkuloğlu ise CHP Kayseri Milletvekili idi. O dönem Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı olan Mehmet Özhaseki hakkında bazı söylem ve iddialarından dolayı karşılıklı mahkemelik olmuşlardı.


Kılıçdaroğlu ve Kulkuloğlu’na açılan davaları kazanan ve tazminat paralarıyla Kayserililere sucuk dağıtan Mehmet Özhaseki üçlüsü ilk kez CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin’in oğlunun cenazesinde bir araya geldi.
Yıllarca hiçbir şekilde yan yana gelmeyen ve fotoğraf bile vermeyen üçlünün ilk kez bir cenazede yan yana gelip fotoğraf karesinde yer alması ve hatta tokalaşması dikkat çekti.
Yıllar sonra verilen görüntü ise cenaze töreni sonrası kamuoyunun en çok konuştuğu konuların başında yer aldı.